På Agritechnica venter der små og store oplevelser om hvert hjørne - og det er vel at mærke oplevelser for både store og små. Agritechnica er godt i gang, og man ser børn og voksne forslæbe sig med poser fulde af brochurer, plakater og modeltraktorer eller modelredskaber, som de har købt i de forskellige producenters fan-butikker.

Hvor stort det hele egentlig er, fik man et godt indtryk af, da man hos den arrangerende organisation, DLG, Deutsche Landwirtschaft-Gesellschaft holdt åbningspressemøde. Heraf fremgik det, at der i år er helt præcist 2.898 udstillere, hvilket er syv procent flere end i 2011. 1.391 af udstillerne er fra Tyskland, 1.453 er fra andre lande. Det er vokset kolossalt siden 2003, hvor der bare var 1.387 udstillere i alt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og bliver man træt i fødderne, er det ikke så mærkeligt. Der er i år 246.573 kvadratmeter at bevæge sig rundt på, hvilket er mere end en fordobling i forhold til for 10 år siden.

Vi gentager rådene fra i går morges. Husk at få noget mad, at drikke vand og lade fødderne få et hvil. Og følg med her på siden.