Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Brugte entreprenørmaskiner til salg

Der findes en lang række maskiner, som entreprenører bruger i forbindelse med deres arbejde. Det er eksempelvis dumpere, kraner og gaffeltrucks, som alle koster en mindre formue, hvis du skal ud og anskaffe dem fra ny.

Entreprenørmaskiner er dog ofte produceret i så høj kvalitet, at de holder i mange år. Det kan derfor være en fordel at finde brugte entreprenørmaskiner til salg i stedet for at betale fuld pris hos en forhandler. Her kan du læse om, hvor du kan finde brugte entreprenørmaskiner til salg og lave en god handel.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 10868

Køb brugte entreprenørmaskiner

Entreprenørmaskiner dækker over det tunge udstyr, der bruges til entreprenørarbejde, oftest bygge- eller anlægsarbejde. Entreprenørmaskiner er de helt store maskiner, der flytter store jordlæs, graver store huller, eller løfter tunge elementer. Det kan være maskiner som eksempelvis gaffeltrucks, gravemaskiner eller minigravere.

Hos Maskinbladet er der altid et bredt udvalg af brugte entreprenørmaskiner til salg. Her sælges alt fra mindre entreprenørmaskiner såsom små gaffeltrucks til de helt store entreprenørmaskiner som tonstunge dumpere.

Find brugte entreprenørmaskiner i Maskinbladets database

Er du i gang med et større byggeri eller anlægsarbejde og leder efter entreprenørmaskiner til formålet, kan du ofte finde, hvad du mangler i Maskinbladets database.

Hos Maskinbladet er det lettere end nogensinde før at finde brugte entreprenørmaskiner til salg. Her kan du nemlig hurtigt og nemt se, hvad der er til salg og finde lige netop den dumper i den priskategori, du leder efter.

Når du bruger Maskinbladets søgemaskine til at finde brugte entreprenørmaskiner til salg, får du nemlig et overblik over specifikke maskiner, hvor blandt andet pris, model og årgang fremgår. Det giver dig mulighed for hurtigt at se hvilke entreprenørmaskiner, der passer til dit behov og er indenfor dit budget.

Køb brugte entreprenørmaskiner

Fordelen ved at købe en entreprenørmaskine brugt i stedet for hos en forhandler er, at du kan spare en masse penge. Selvom der er noget tilfredsstillende over at sætte sig bag rattet på en fabriksny entreprenørmaskine, er det også rart at spare en masse penge på en maskine, der er skabt til at holde i rigtig mange år, og som derfor kan have en masse gode år tilbage i sig til trods for, at den har et par år på bagen.

Selv hvis du ledte efter en fabriksny entreprenørmaskine, vil det altid være en god idé at tjekke Maskinbladets database, inden du køber en maskine fra ny - det kunne jo være, at du kunne finde den helt samme, fabriksnye maskine til billigere penge end hos forhandleren. Nogle sælgere af entreprenørmaskiner hos Maskinbladet tager desuden brugte maskiner i bytte, så hvis du står og leder efter en ny entreprenørmaskine og allerede har en i forvejen, kan du muligvis lave en god byttehandel. Når du køber større maskineri, kan du desuden ofte indgå en leasing- eller finansieringsaftale med sælger, så du ikke behøver at betale hele beløbet på én gang.

Der er entreprenørmaskiner til alle behov i Maskinbladets database, så klik ind i vores søgemaskine og gå på opdagelse i databasen og find netop den brugte entreprenørmaskine, der kan gøre dit arbejde lettere.

reklame