Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Stubfræser

Hvis du skal til at fjerne en træstub - om den er stor eller lille - så er det en god idé at investere i en stubfræser. Det vil spare både tid og kræfter. Stubfræseren er både ideel til privat, semi-professionelt og professionelt brug - uanset om der er tale om en genstridig stub og rødder i haven, i skovområdet eller hos anlægsgartneren.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
HK:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 149

Stort udvalg af fabriksnye og brugte stubfræsere

I de mange annoncer her på siden kan du finde et stort udvalg af kompakte stubfræsere i fantastisk kvalitet og med sikkerheden i top. Stubfræseren er også ideel til at fjerne hække og buske - endda også bambus. Stubfræseren er et vigtigt redskab, hvis man vil skåne den omgivende jord. Så kan haven holdes pæn og området kan hurtigt omlægges, hvor der blot vil være et hul, som så skal fyldes med jord, grus, blomsterbed - eller måske plantning af et nyt træ.

Der findes stubfræsere i forskellige størrelser, alt efter hvilken opgave du står over for. Du kan f.eks. finde en kraftfuld stubfræser til traktor med roterende savklinger, til montering på minilæsser eller minigravere. Og så kan du også finde mobile modeller, som er selvkørende og ikke behøves at blive tilkoblet. Desuden er de fleste stubfræsere lette at håndtere og navigere, og de mindre stubfræsere kan komme til selv ved de mest utilgængelige steder. Nogle af stubfræserne kan endda bruges både over og under jorden.

Vi har gjort det let for dig at finde frem til den helt rigtige stubfræser, som tjener netop det formål, du skal bruge den til. Du kan nemlig via de forskellige filtre sortere dig frem til den rigtige fræser - alt efter, om du kigger efter stand, årgang, model, mærke, driftstimer og HK. Du kan også finde stubfræsere med varieret maskinbredde, fræsedybde og kørehastighed.

Find andre landbrugsmaskiner

Blandt de mange annoncer du kan finde her hos Maskinbladet, er der et stort udvalg af andre landbrugsmaskiner og maskiner til jordbearbejdning, som alle kan gøre havearbejdet meget lettere. Udover stubfræser kan du gå på opdagelse i de mange annoncer af andre fræsere her.

reklame