Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Krone til salg

Udforsk vores mange annoncer fra ind- og udland og find din nye landbrugsmaskine fra Krone.

Krone er en anerkendt, tysk landbrugsmaskine-fabrikant, der specielt er kendt for deres høstudstyr i super høj kvalitet, der fås til konkurrencedygtige priser. Det er den rigtige blanding af innovation, ekspertise og kundefokus, der har gjort Krone til en af ​​de tyske markedsledere og den langsigtede markedsleder inden for slåmaskiner og rundballepressere.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1627

Massevis af annoncer med Krone til salg

Du kan altid regne med at finde et bredt udvalg af landbrugsmaskiner fra Krone til salg her hos Maskinbladet.

Vi samler annoncer fra forhandlere i både Danmark og andre europæiske lande, så udvalget konstant er størst muligt. På den måde er der også større sandsynlighed for at finde det, som du står og mangler.

Hvis det store udvalg ved første øjekast virker uoverskueligt, kan du bruge vores smarte filtre, så du får vist annoncer der er relevante for dig. Du kan f.eks. filtrere efter pris, modelnavn eller årgang.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Amazone, Pöttinger og Kverneland.

Køb en brugt maskine fra Krone og lav en god handel

Hvis du gerne vil have en maskine fra Krone i høj kvalitet, men samtidig er på jagt efter at spare lidt penge, bør du overveje at kigge på de mange annoncer, hvor der sælges brugte Krone maskiner.

Her kan du altså lave en god handel, ved at få en maskine der stadig har god funktionalitet og kvalitet, men som slet ikke koster det samme som en fabriksny. Tit kan en fabriksny maskine måske være lidt af et overkill, i forhold til de opgaver der skal løses, hvor en brugt sagtens kan klare ærterne.

Uanset om du foretrækker en brugt eller fabriksny maskine fra Krone, kan du finde en masse maskiner i forskellig brugsstand blandt vores mange annoncer. De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Om Krone

Krone, der fremstiller moderne høstudstyr til de højeste kvalitetsstandarder og til konkurrencedygtige priser i den lille landsby Spelle i det nordlige Tyskland, forpligter sig løbende at skubbe landbrugsmaskinens effektivitet til stadig højere niveauer.

Det komplette produktsortiment omfatter skiveklippere, høvendere, rotorr-ammer, fodervogne samt runde og firkantede ballepressere og inkluderer de to SF høstmaskiner Big M og Big X. Big M er et høje kapacitets slåmaskine, der fungerer i bredder på 13,20 m . Big X-foderhøster er i øjeblikket verdens mest kraftfulde foderhøster. Krone markedsfører Big X i forskellige kraftbånd, der spænder fra 500 hk til mere end 1.000 hk.

Som first mover i landbrugssektoren har Krone igen og igen præsenteret banebrydende innovationer inden for foder-teknologi. Når alt kommer til alt, er avanceret landbrugsmaskiner absolut vigtigt, for at gøre landbruget en bæredygtig operation.

For eksempel var Krone den første producent, der introducerede en rundballepresse med integreret indpakning - Combi Pack-presseindpakning, der baller og indpakkes i én operation. Big M højkapacitets SF-slåmaskine satte hurtigt nye og velkomne standarder i landbruget. Der i øjeblikket mere end 1.000 enheder, der arbejder i marken rundt om i verden.

reklame