Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Valtra til salg

Find din nye Valtra blandt vores mange salgsannoncer fra ind- og udland.

Valtra er den eneste traktorproducent i norden og er et mærke under AGCO. AGCO-produkter sælges gennem fem centrale mærker; Challenger, Fendt, GSI, Massey Ferguson og Valtra. Valtra er i dag store inden for specialløsninger til traktorer, der blandt andet kører som skov-traktorer og i entreprenørbranchen.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 728

Massevis af annoncer med Valtra maskiner til salg

Søger du en Valtra maskine? Så er du landet hos de helt rigtige.

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde massevis af salgsannoncer med forskellige landbrugsmaskiner fra Valtra.

Størstedelen af annoncerne har en masse billeder og en detaljeret beskrivelse, så du kan danne dig et overblik over den enkelte maskine. Samtidig kan du bruge vores forskellige filtre til at indsnævre din søgning, så du kun får vist Valtra maskiner, som er relevante i forhold til dine behov. Der kan bl.a. filtreres efter årgang, pris og modelnavn.

Husk dog også, at udover de mange salgsannoncer med landbrugsmaskiner fra Valtra, har vi også annoncer med maskiner fra andre store og anerkendte mærker som Steyr, John Deere og Pöttinger.

Køb Valtra brugt og spar penge

Hvis du mangler en Valtra maskine, og du gerne vil lave en ekstra god handel, anbefaler vi, at du udforsker de mange salgsannoncer med brugte Valtra maskiner. Her kan du altså finde super gode, brugte maskiner, der sagtens kan løse de dagligdags-opgaver, du vil stille den overfor.

Samtidig vil de brugte maskiner være en sjat billigere, hvorfor du både får super god kvalitet og sparer penge.

Hvis du gerne vil have en fabriksny maskine, kan du dog også sagtens finde disse blandt vores mange annoncer. Du kan bruge vores filter til at søge efter maskiner i forskellig brugsstand.

Om Valtra

Historien om Valtra startede allerede i 1913, da Munktells kombinerede en intern forbrændingsmotor med en lokomotiv-ramme og skabte dermed sin første traktor. Volvo startede produktionen af traktorer i samarbejde med Bolinder-Munktells (BM) i 40’erne, og der var ikke den store forskel på de to traktorer, faktisk var det kun motoren og farven der var forskellige.

De grønne BM-traktorer og de røde Volvo-traktorer fik den samme røde farve i slutningen af 50’erne og i samme omgang blev Volvo BM indført.

Valmet begyndte fremstillingen af traktorer i Finland i 1951, og fortsatte under navnet Valmet indtil fusionen med Volvo BM og blev derefter til Volvo BM Valmet. Nutidens Valtra-traktorer repræsenterer kulminationen af to traditioner - Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM.

Navnet er gået fra Valmet og ValtraValmet til i dag Valtra.

reklame