Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Saltspredere til salg

Find din nye saltspreder blandt vores mange annoncer med saltspredere til salg.

En saltspreder er en uundværlig maskine, når det kommer til at sprede salt eller andre isbekæmpende midler på veje, stier og befæstede områder. Den hjælper med at opretholde sikkerheden og farbarheden på vejene i de kolde vintermåneder.

Ved at bruge en saltspreder kan man nøjagtigt dosere og kontrollere mængden af salt, der spredes, hvilket minimerer spild og sikrer, at ressourcerne udnyttes optimalt.

Udforsk de mange muligheder og find din nye saltspreder i dag.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Kapacitet liter:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 202

Find en ny saltspreder til traktoren

Er du på udkig efter en pålidelig saltspreder til din traktor? Så behøver du ikke lede længere. Her hos Maskinbladet finder du et bredt udvalg af annoncer med saltspredere til salg.

I annoncerne er der en masse at vælge imellem, og forhåbentlig kan du finde netop den saltspreder, der passer perfekt til dine behov. For at gøre søgningen nemmere kan du bruge vores praktiske filtre til at indsnævre din søgning og finde den saltspreder, der passer til dine specifikke krav. Du kan bl.a. filtrere efter pris, årgang og kapacitet.

På den måde håber vi, at du kan finde den saltspreder, der er perfekt til dig.

Spar penge og køb din saltspreder brugt

Hvis du ønsker at gøre en virkelig god handel, så bør du bestemt overveje at købe en brugt saltspreder. Her på siden finder du et omfattende udvalg af annoncer med brugte saltspredere til salg, som stadig er i god stand og er klar til at tjene dig i mange år fremover.

Ved at vælge en brugt saltspreder kan du opnå betydelige besparelser og samtidig få en pålidelig maskine til en mere overkommelig pris.

Find andre have/park-maskiner hos Maskinbladet

Her i Maskinbladets mange annoncer kan du også sagtens finde masser af maskiner i have/park-kategorien udover vores mange saltspredere. Står du eksempelvis også og mangler en ATV eller en ny traktor?

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame