Lyt til artiklen:

Røstofte overtager Kverneland fra Slagelse Maskinforretning

00:00
Hastighed: ???x
02:36

Fra den 1. juli 2024 har Kverneland indgået et samarbejde med Røstofte Maskiner om at overtage det vestsjællandske distrikt, som hidtil blev varetaget af Slagelse Maskinforretning, det skriver Kverneland i en pressemeddelelse.

Beslutningen blev truffet efter, at Slagelse Maskinforretning blev solgt til Johs. Mertz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter at vi i sommeren 2022 sagde farvel til Johs. Mertz og fokuserede vores indsats på Sjælland, Lolland og Falster med Røstofte Maskiner og Slagelse Maskinforretning, er der ingen tvivl om, at Røstofte Maskiner har løftet opgaven til vores fulde tilfredshed og har styrket ekspertisen inden for Kverneland samt levet 100 procent op til vores forventninger, udtaler salgschef Troels Pontoppidan, og fortsætter:

- Vores indsats i 2022 havde til formål at styrke vores performance over for vores slutkunder inden for salg, service og eftermarked, og når vi ser på disse områder, kan vi kun udtrykke fuld tilfredshed.

Røstofte Maskiner i Mørkøv oplever en positiv udvikling, og med udvidelsen af sælgerstaben er der gode vækstmuligheder, da Røstofte Maskiner nu dækker hele Sjælland, Lolland og Falster.

Røstofte Maskiner rykker ind i hovedstaden

Se også:

Røstofte Maskiner rykker ind i hovedstaden

Volumen skaber ekspertise

Røstofte Maskiner er nu eksklusiv forhandler øst for Storebælt for Kverneland, og er yderst tilfredse med løsningen.

Røstofte Maskiner repræsenterer i forvejen Claas som eksklusiv forhandler i hele Østdanmark

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Røstofte Maskiner har i de seneste år inden for redskabsområdet fokuseret primært på at sælge Kverneland, og den opnåede volumen inden for Kverneland spiller en afgørende rolle for den ekspertise og service, vi kan tilbyde vores kunder. Det giver også vores dygtige medarbejdere en stor arbejdsglæde, da de ønsker at være specialister inden for deres område, siger maskinhandler Dann Nielsen, Røstofte Maskiner.

Kverneland ændrer forhandlerstruktur på Sjælland og Lolland-Falster

Se også:

Kverneland ændrer forhandlerstruktur på Sjælland og Lolland-Falster

Ingen kunder efterlades

- Gennem de mange år, hvor Slagelse Maskinforretning har været forhandler, har vi altid haft et fremragende forhold til dem og deres team, og derfor skal der lyde en stor tak for deres indsats gennem årene, siger Troels Pontoppidan, Kverland Group Danmark.

Kunder, der har handlet gennem Slagelse Maskinforretning, kan få overført deres garantiforhold til Røstofte Maskiner eller vælge at fortsætte garantien gennem Slagelse Maskinforretning oplyser Kverneland.