Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Find din næste brændekløver hos Maskinbladet

En brændekløver er et vigtigt stykke værktøj at have, hvis man skal flække brænde. I Maskinbladets database kan du finde billige brændeflækkere til lige præcis dit behov. Her finder du brugte såvel som fabriksnye brændekløvere og keglekløvere, som du med få klik kan anskaffe dig til en god pris.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
HK:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 449

Typer af brændeflækkere

Når du skal kløve brænde har du flere typer af maskiner at vælge imellem. Brændeflækkere findes i flere forskellige udgaver, og det er derfor vigtigt at vide hvilken type maskine, du er på udkig efter.

Brændekløver

En brændekløver er en stationær maskine, der kløver brænde på et bord. Træstammen lægges på bordet, og brændekløverens sav kløver brændet til mindre stykker, så det er klar til at ryge i pejsen.

Flere brændekløvere har smarte funktioner såsom et stort bord, hvor brændet kan skubbes tilbage og kløves igen, en løftearm så stammen kan løftes op i kløveren samt kløveknive, der justeres med hydraulik.

Keglekløver

En keglekløver er en brændekløver, der er formet som en kegle. Keglekløveren har et gevind, der gør, at kløveren borer sig ind i træstammen og flækker den til mindre stykker, som derefter kan skæres til brænde i en flishugger.

Mens en brændekløver er en statisk maskine, der bruges på jorden, er en keglekløver en transportabel maskine, der fastsættes på et køretøj. Grundet keglekløverens udformning skal der ikke meget kraft til at flække selv en tyk træstamme, og kegleflækkeren kan derfor monteres på en frontlæsser, gravemaskine eller en lignende maskine, der ikke behøver at have alverdens hestekræfter

Det er især det tyske mærke Deitmer, der er populært inden for keglekløvere grundet den gode kvalitet, tyskerne er kendt for at levere. Derfor kan du også finde flere forskellige kegleflækkere fra Deitmer i Maskinbladets database over nye og brugte maskiner til salg.

Vælg en sikker brændeflækker

Det vil altid være en god idé at tjekke Maskinbladets database, inden du køber en maskine fra ny - det kunne jo være, at du kunne finde den helt samme, fabriksnye brændeflækker eller keglekløver til billigere penge, end forhandleren sælger den for.

Hos Maskinbladet er det desuden lettere end nogensinde før at finde billige, brugte brændeflækkere. I vores database kan du nemlig nemt og hurtigt få et overblik over, hvad der er til salg og finde lige netop den kløver i den priskategori, du leder efter.

Finder du en brugt brændekløver kan det være en fordel at give den et eftersyn, hvor du sikrer dig, at alle maskinens sikkerhedsfunktioner fungerer, som de skal.

Nogle sælgere af maskiner hos Maskinbladet tager desuden brugte maskiner i bytte, så hvis du står og leder efter en ny brænde- eller keglekløver, kan du muligvis lave en god byttehandel med sælgeren.

reklame