Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

MI A/S

MI A/S har eksisteret siden 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger. I dag er MI et aktieselskab, som handler både med private og firmaer via de lokale MI forhandlere.
MI har hovedkontor og centrallager i Vejle og beskæftiger ca. 32 medarbejdere. Vi er også til stede i Sverige med et bredt forhandlernet samt udvalgte mærker. I Vejle er vores 1.200 kvm udstilling åben året rundt - besøg den sammen med din lokale MI forhandler.

Jordnær handel og service
Hos MI finder du gode varer til fair priser, med den bedste service og support. Udvalget kan deles ind i tre hovedgrupper: Landbrug, have og park samt slid- og reservedele.

Landbrugsredskaber
Hos MI finder du et stort udvalg af landbrugsmaskiner som f.eks. plove og såmaskiner, fræsere og harver, skårlæggere, skivelæggere, river, balleindpakkere, ballepressere, mulchmaskiner, hegnsklippere, rabatklippere, tipvogne, græsvogne, vertikalblandere og halmstrøere og gødningsspredere fra førende producenter. F.eks. KUHN, Rauch og MI Tip, Dammann, HAWE, Carré. 

Se mere om landbrugsmaskinerne her på www.mi.dk, hvor du også finder brochurer, billeder og film af landbrugsredskaberne i arbejde. Landbrugsmaskinerne kan ses hos MI forhandlerne og i den 1.200 kvm store udstilling i Vejle, som du kan besøge efter aftale.

Have- og parkmaskiner og redskaber
MI forhandler også have- og parkmaskiner som f.eks. græsklippere, plænetraktorer, Zero Turn klippere, kompakttraktorer og redskabsbærere med tilbehør som som fejemaskiner og koste, mulchkit, førerkabine, saltspredere og centrifugalspredere.

Vi har eneforhandling af bl.a. Ferris med unik IS affjedring, Simplicity, Snapper, Energreen, Biomant, Addax, Yanmar og Walker.

Se mere om have-park maskinerne her på mi.dk, hvor du også finder aktuelle brochurer, billeder og film. Kontakt os for en uforpligtende demonstration af have-park maskinerne.

Slid- og reservedele
MI har et kæmpe udvalg af sliddele og reservedele til landbrug og have og park, som kan købes hos MI forhandlere landet over.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter