Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

IBX 200 / IBX 300

19. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

IBX 200 / IBX 300: ISOBUS hoved- eller ekstra betjeningsapparater

Del artiklen:

På Agritechnica 2023 præsenterede GRIMME de nye ISOBUS-betjeningsapparater IBX 200 og IBX 300, som i første omgang kan bruges både som hovedbetjeningsapparat og i kombination med en ISOBUS-terminal som ekstra betjeningsapparat.

Med IBX kan der betjenes flere ISOBUS-maskiner samtidig på tværs af maskiner og producenter Konfigurationen af alle AUX-N-betjeningselementerne kan udføres frit til op til fire niveauer Udover displayet til tilstands- og konfigurationsvisning er begge IBX-varianter forsynet med over otte folietaster, der kan konfigureres frit, en niveau-skiftetast, en menu-/ maskinskiftetast samt to scrollhjul med dreje- og trykfunktion

Den fleksible justering giver mulighed for betjening med én hånd eller begge hænder, endda med handsker Herudover opfylder betjeningsapparaterne sikkerhedskravene iht. ISO 25119 til opnår hermed den funktionelle sikkerhed efter AgPl-B (required agricultural performance level)


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser