Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Brugte containere til salg

Find din nye, brugte container i dag.

Hos Maskinbladet er der altid en masse til salg, og derfor tror vi også på, at du kan finde akkurat den container, du søger, i vores brede udvalg af annoncer.

Der er en masse annoncer med alverdens forskellige containere og en masse gode tilbud. Vi har noget for enhver smag og ethvert budget.

Så tag et kig på vores annoncer i dag og find netop den brugte container, du har gået og ledt efter.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 9 resultater

Bredt udvalg af annoncer med brugte containere til salg

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af annoncer med brugte containere til salg. Du kan finde containere i forskellige størrelser, prisklasser og stand, og der er altid en masse at vælge imellem. Samtidig kan du finde annoncer fra nærmest hele landet, så uanset hvor du befinder dig, er der en god chance for, at der er en brugt container til salg i nærheden af dig.

Du kan sagtens vælge at kigge på alle annoncer, hvis du vil være helt sikker på, at du får udforsket hele udvalget. Men hvis du allerede har en helt klar idé om, hvad du kan tænke dig, kan du vælge at bruge vores smarte søgefiltre. Når du benytter filtrene, kan du indsnævre din søgning, så du kun får vist de resultater, som er relevante i forhold til dine behov.

Udforsk de mange muligheder og find akkurat den container, du har gået og ledt efter.

Lav årets handel og køb en brugt container

Når du skal bruge en container, kan det give rigtig god mening at kigge på de mange brugte modeller, som du finder her på siden. For selvom en brugt container i sagens natur har været brugt, betyder det ikke, at den ikke stadig kan bruges.

Faktisk er langt de fleste brugte containere stadig i en så god stand, at de uden problemer vil kunne løse mange af de samme opgaver som helt nye containere. Nogle kan ganske vist se lidt mere slidte ud, men funktionaliteten er der intet i vejen med. Du kan selvfølgelig også altid vælge at inspicere containeren inden køb.

Den helt store fordel er selvfølgelig, at brugte containere koster en brøkdel af, hvad en helt ny koster. Derfor kan du altså lave en utroligt god handel ved at købe brugt frem for nyt.

Find andre entreprenørmaskiner til salg

Udover de mange brugte containere, du kan finde her på siden, har vi et stort udvalg af andre entreprenørmaskiner til salg. Du kan f.eks. også finde en masse annoncer med gaffeltrucks, minigravere og minilæssere til salg. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame