Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Maskiner på auktion

Maskinauktion - spar penge på brugte kvalitetsmaskiner

Det kan være en god idé at købe sine maskiner på auktion, da maskiner til landbrug, produktion og industri kan koste mange penge, hvis du køber dem direkte fra forhandlerne. Der kan være en masse penge at spare ved at købe maskinerne brugt gennem en dansk maskinauktion, og ofte vil maskinerne på auktionen endda være i vældig fin stand.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 849

Hvordan foregår en auktion af maskiner?

Hvis du har set tv-serien ‘'Auktionshuset' om dagligdagen hos Bruun Rasmussen ved du, hvordan en auktion fungerer: et aktiv sættes på auktion og interesserede kan byde, indtil auktionarius siger “første, anden, tredje - solgt!” og slår med hammeren.

Online auktioner af maskiner

Mens det hos Bruun Rasmussen er dyre malerier, skulpturer og andre antikviteter, der sælges på auktion, er det industrielle maskiner, der sælges på maskinauktioner. Mange auktioner af maskiner foregår desuden online, så du kan sidde derhjemme i ro og mag og få fat i netop den maskine, du har brug for.

Det er en fordel for dig som køber, da du ikke behøver at indfinde dig et bestemt sted for at byde på en bestemt maskine. Det kan desuden være forvirrende, hvis du ikke før har deltaget i en auktion. Budrunden kan nemlig til tider foregå i et højt tempo, som de garvede auktionsgængere kan drage fordel af, men som kan være stressende for nye bydere.

Det er også en fordel for sælger at auktionere sin maskine online, da alle, som har adgang til internettet, kan byde på din maskine, og du dermed kommer ud til et langt bredere gruppe af potentielle kunder, end hvis auktionen foregår fysisk i en dansk by.

Gør en god handel på maskinauktion

For købere er det en mulighed for at gøre sig et scoop. Der kan nemlig være en specifik maskine, man rigtig gerne vil have fat i, og man kan derfor blive ved med at byde, indtil man vinder auktionen.

Det er også en god måde at sætte sine brugte maskiner til salg, uden at man som sælger behøver at gøre ret meget - prisen vil nemlig blive bestemt ‘automatisk’ af markedet. Hvis du har brugte maskiner, der bare står og samler støv, er maskinauktioner en god måde at få lidt penge i kassen uden den helt store salgsindsats.

På danske auktioner for maskiner kan du finde alt fra mejetærskere og traktorer til flishuggere og gaffeltrucks. Det er altså ét stort marked for brugte maskiner, som du kan være heldig at få til en rigtig god pris.

Maskinauktioner i Danmark

Dansk Maskinbørs A/S sælger landbrugs- og entreprenørmaskiner til Danmark og resten af verden. Auktionerne kan foregå online eller i Herning, hvor maskinbørsen har hjemsted.

Klaravik er ledende inden for online auktioner af specialiserede køretøjer og maskiner i Danmark. Her kan du blandt andet byde på brugte maskiner fra konkursbo, som oftest kan fås til billige penge i forhold til, hvis du skulle købe dem hos en forhandler. Også Jysk Auktion, KJ Auktion og Fymas Auctions er gode bud på danske auktionshuse, hvor du kan finde maskiner i god stand til gode priser.

reklame