Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Køb brugt flishugger

Gå på opdagelse i vores mange annoncer af brugte flishuggere til skarpe priser og bliv en flishugger rigere allerede i dag. Du kan også finde fabriksnye flishuggere i højeste kvalitet.

Du kan både bruge flishuggeren til semi-professionelt havearbejde og professionelt brug, såsom professionel skovbrug eller hos anlægsgartnere. En god flishugger er den perfekte hjælper til det grove have-og skovarbejde, som ved manuelt arbejde kan tage tid og kræfter.

Med en effektiv og robust flishugger kan du meget nemmere bearbejde og hugge grene og træstykker til træflis på bedst mulig vis. Det flis som maskinen producerer kan med fordel anvendes på stier og i bede, eller andre dele af haven - og er et mere miljøvenligt alternativ til fx blot at brænde de grene og træstykker og træaffald, der er i overskud.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Stammediameter mm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 489

Stort udvalg af brugte flishuggere til salg

I vores store udvalg af brugte flishuggere finder du nogle fra de mest anerkendte mærker, som alle er fuldt funktionelle - selvom de er brugte. Nogle flishuggere er det muligt at byde på, andre kan købes ved leasing-ordning eller med billig finansiering.

I udvalget finder du både den trailermonterede flishugger - men også de selvkørende og mobile flishuggere. Du kan også finde fjernstyrede flishuggere med joystick. Desuden kan du finde en flishugger, som kører på benzin eller diesel - eller finde en maskine med el-start eller hydraulisk indføringsbånd. Flishuggerne findes i forskellige størrelser og prisklasser, alt efter hvad du skal bruge flishuggeren til.

Vi har gjort det let for dig at finde præcis den type flishugger, du er ude efter. Du kan finde frem til den specifikke flishugger ved hjælp af vores smarte filter. Her kan du søge efter stand, årgang, pris og mærke. Du kan læse meget mere om hvert enkelt flishugger under produktinformationen - samt se billeder - og på den måde spore dig ind på den rigtige flishugger.

Find andre brugte skovbrugsmaskiner hos Maskinbladet

I Maskinbladets mange tusinde annoncer finder du et stort udvalg af andre skovmaskiner - og landbrugsmaskiner - både brugte og nye, til konkurrencedygtige priser og med kvalitet i topklasse. Fx kan du finde en brændekløver.

reklame