Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Dumpere til ethvert behov

En dumper er en essentiel maskine at eje, hvis du skal flytte store mængder af jord, sand eller grus. Det er især entreprenører, landmænd og anlægsgartnere, der har brug for dumpere, når de arbejder på byggepladsen, på marken eller i parker og haver.

Her kan du læse mere om hvilken dumper, der kunne passe til dit behov, og hvor du kan finde en brugt dumper til salg.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Rumindhold m3:
HK:
Timer:
Vægt i tons:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 310

Den rigtige dumper til dit behov

Der findes en række forskellige løsninger til transport af tunge læs. Du kan få en mini dumper - såkaldte motorbører - der essentielt er motoriserede trillebøre, som har en lastekapacitet på et par hundrede kilo, mens de største er Hydrema dumpere med en lastekapacitet helt op til 20 tons.

Der er altså meget stor forskel på hvilken type dumper, der passer til de forskellige behov. Mens en anlægsgartner, der arbejder i mindre haver, sagtens kan klare sig med en motorbør, har de store entreprenører brug for en stor dumper, der kan transportere tons ad gangen.

Dumper fra Hydrema

Hydrema er en dansk koncern, der producerer entreprenørmaskiner, heriblandt dumpere. Hydrema stiller de højeste krav til deres maskiner, hvilket har gjort dem blandt de førende producenter af blandt andet dumpere på verdensplan.

En Hydrema-dumper fås i tre størrelser med tre forskellige lasteevner; 7, 10 og 20 tons. Den mindste er Hydremas 707G, der er en kompakt dumper med 360 graders udsyn og avancerede sikkerhedsfunktioner.

Den store dumper, Hydrema 922G, kan klare helt op til svimlende 20 tons og har den højeste lasteevne på markedet i forhold til dumperens vægt. Dumperen er knækstyret, hvilket giver den maksimal manøvredygtighed, hvilket er vigtigt, når man navigerer en 15 tons tung dumper. Hydrema-dumperen er desuden udviklet med omtanke for føreren, som nyder høj sikkerhed og komfort i førerhuset.

Find en brugt dumper i Maskinbladets database

Står du og har brug for en dumper fra Hydrema, kan det varmt anbefales at tage et kig i vores database. Der er nemlig et bredt udvalg af brugte dumpere fra Hydrema.

Når du bruger Maskinbladets søgemaskine til at finde brugte dumpere til salg, får du et overblik over specifikke dumpere, hvor blandt andet pris, model og årgang fremgår. Det giver dig mulighed for hurtigt at se, om der er en dumper, der passer til dit behov og er indenfor dit budget.

Fordelen ved at købe en brugt dumper i stedet for hos en forhandler er, at du kan spare en masse penge. Hydrema er kendt for at udvikle dumpere, der har meget lang levetid, så selvom dumperen har nogle år på bagen, kan den sagtens have mange gode år foran sig endnu.

Find den dumper du mangler hos Maskinbladet

Det vil altid være en god idé at tjekke Maskinbladets database, inden du køber en maskine fra ny - det kunne jo være, at du kunne finde den helt samme, fabriksnye dumper til billigere penge.

Hos Maskinbladet er det desuden lettere end nogensinde før at finde brugte dumpere. Her kan du nemlig hurtigt og nemt få et overblik over, hvad der er til salg og finde lige netop den dumper i den priskategori, du leder efter.

Nogle sælgere af maskiner hos Maskinbladet tager desuden brugte maskiner i bytte, så hvis du står og leder efter en ny dumper og allerede har en i forvejen, kan du muligvis lave en god byttehandel. Når du køber større maskineri kan du desuden ofte indgå en leasing- eller finansieringsaftale med sælger, så du ikke behøver at betale hele beløbet på én gang.

reklame