Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Fendt til salg

Find din nye landbrugsmaskine fra Fendt blandt vores mange annoncer fra ind- og udland.

Fendt er en stor tysk landbrugsmaskine-fabrikant, som specielt er kendt for deres traktorer, men de fremstiller også andre maskiner til landbruget, såsom f.eks. mejetærskere. Fendt er en del af AGCO-koncernen, der også ejer andre kendte brands som bl.a. Massey Ferguson.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1836

Find din nye Fendt i vores mange annoncer

Hos Maskinbladet kan du altid finde mange annoncer med Fendt-maskineri til salg fra både ind- og udland. Du kan således både finde annoncer fra forhandlere rundt omkring i Danmark, ligesom vi også viser annoncer fra forhandlere andre steder i Europa.

På den måde kan vi tilbyde dig et endnu større udvalg af maskiner fra Fendt, så du forhåbentlig kan finde nøjagtigt den, som du har gået og ledt efter.

I de flere hundredvis af annoncer vil du kunne finde mange Fendt traktorer til salg, men du kan også godt finde andet maskineri, herunder mejetærskere.

Du kan bruge vores forskellige filtre til at indsnævre din søgning yderligere. Her kan du bl.a. filtrere efter pris, årgang eller modelnavn.

På den måde skulle det gerne være nemmest muligt for dig at finde lige akkurat den maskine fra Fendt, som du går og leder efter. Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Claas og New Holland.

Køb brugt og spar penge på din Fendt

Hvis du gerne vil spare lidt penge, men stadig have en Fendt maskine i topklasse, kan du overveje at kigge på de forskellige annoncer med brugte Fendt maskiner til salg.

Det er sjældent at ens behov foreskriver, at man skal have en splinterny model, og tit kan de brugte maskiner sagtens klare opgaverne. Ved at købe brugt, sparer man altså en del, selvom man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Mange af annoncerne her på siden er faktisk også brugte maskiner, som ikke er blevet brugt specielt meget.

De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Fendts første traktorer

Fendt har en stor historik, specielt når det kommer til produktion af traktorer.

Den første 6 hk Dieselross-traktor blev bygget helt tilbage i 1930 af brødrene Hermann og Xaver Fendt under ledelse af deres far Johann Georg Fendt. I 1937 inkorporerede de to virksomheden i det kommercielle register. I 1938 byggede Fendt-brødrene Dieselross F 22 med op til 22 hk, som blev fulgt af Dieselross-serien indtil 1958.

I 1958 blev en ny klasse af ff-serien "ff" -serien med typerne Favorit, Farmer og Fix lanceret. Designet blev ændret og tilbød motoreffekten fra 15 til 80 hk. Den nylige serie af Vario Class blev afsløret i 1996, som er innovative inden for design, revolutionerende inden for gearkasse-teknologi og verdens første store traktor med den trinløse Vario transmission.

Fendt i dag

Fendt betragtes som et premium-mærke inden for AGCO-koncernen og er med et udviklingsbudget på omkring 62 millioner euro i 2013 en global drivkraft for innovation inden for landbrugsudstyrs-industrien.

Produktsortimentet inkluderer traktorer, foderhøster, mejetærskere, rive, høvendere, græsslåmaskiner og pressere.

Fendt-mærket har den største andel på traktor-markedet i Europa. Fendt er markedsleder i Tyskland med en andel på 24,2 procent i 2018. Med et samlet antal på 17.837 solgte traktorer alene i Frankrig, indtil da det højeste antal i virksomhedens historie.

I annual image barometer, der blev offentliggjort af DLG, hvor tyske entreprenører og landmænd undersøges om landbrugstekniske virksomheder, indtog Fendt førstepladsen i 2013 med 99,3 ud af 100 mulige point. Virksomheden er medlem af VDMA, Department of Agricultural Engineering.

Fendt tilbyder en række traktorer fra 70-500 hk, en række mejetærskere 220-500 hk, foderudstyr inklusive fodervogne, høvendere, græsslåmaskiner og raker, under Fendt-mærket, efter at Fella erhvervet af AGCO, Balers formelt Heston pressere under fendt-mærket siden erhvervet af AGCO, foderhøstere 625-850 hk, der bruger Kemper-overskrifter, traktormonterede læssere og traktorer modificeret til kommunerne og skovbrugsindustrien.

Foderudstyr, ballepresser og mejetærskere kan findes på tværs af de fleste AGCO-mærker og er generelt mekanisk identiske og sælges under det bedst ydende mærke, der respektivt er i området.

reklame