Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Claas til salg

Find landbrugsmaskiner i høj kvalitet fra Claas til salg blandt Maskinbladets mange annoncer.

Claas er en familievirksomhed og en af de førende producenter inden for landbrugsmaskiner. Claas er især kendt for deres finsnittere og mejetærskere, og faktisk er de det bedst sælgende brand i verden inden for finsnittere.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 665

Masser af maskiner fra Claas

Hos Maskinbladet kan du finde salgsannoncer med masser af maskiner fra Claas. Du kan bl.a. finde traktorer, mejetærskere og så selvfølgelig finsnittere, som Claas er specielt kendte for.

Her på siden vil du kunne finde hundredvis af annoncer fra forhandlere i både ind- og udland. Med de mange annoncer håber vi også, at du kan finde akkurat den maskine, du søger.

For at gøre din søgning endnu mere effektiv kan du filtrere din søgning efter bl.a. årgang, pris, modelnavn og forhandler-land.

Husk dog også, at udover maskiner fra Claas har vi også landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Fendt, Massey Ferguson og New Holland.

Spar penge og køb brugt maskineri fra Claas

I vores mange annoncer kan du finde maskiner fra Claas i forskellig brugsstand. Du kan både finde fabriksnye modeller, men du kan også finde demo maskiner eller brugte maskiner.

Hvis du gerne vil lave en god handel, kan der være idé i at kigge efter de brugte maskiner fra Claas. Selvom maskinerne er brugte, kan de stadig være i rigtig god kvalitet og i stand til at klare arbejdet med manér.

De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Om Claas

Claas blev stiftet tilbage i 1913 af August Claas på blot 25 år, som startede virksomheden på familiegården i Clarholz, og allerede i 1919 blev virksomheden flyttet til Harsewinkel i Westfallen, hvor der var fokus på datidens høstmaskiner. I dag har Claas fabrikker fordelt i hele Europa samt USA, Kina og Rusland, hvor høstmaskiner stadig er en af fokuspunkterne hos Claas.

Hvis du gerne vil lave en god handel, kan der være idé i at kigge efter de brugte maskiner fra Claas. Selvom maskinerne er brugte, kan de stadig være i rigtig god kvalitet og i stand til at klare arbejdet med manér.

Den nok største milepæl blev sat da August Claas sammen med sine brødre udviklede knytterapperatet og fik patent på det i 1923. Knytteren blev varemærket og var med til at gøre navnet Claas verdenskendt. Efterfølgende startede udviklingen af mejetærskere til de tyske forhold, og til høstsæsonen i 1936 blev maskinen med serienummer 1 leveret.

reklame