Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Halmfyr til salg

Mangler du en billig og miljøvenlig opvarmningsform til din landbrugsejendom, bør du udforske vores mange annoncer med halmfyre til salg.

Halmfyr bruger - ikke overraskende - halm som brændsel og giver en bæredygtig og økonomisk effektiv måde at producere varme på. En af de bedste ting ved et halmfyr er, at det er miljøvenligt.

Ved at bruge halm – som er en ressource, der findes i overflod – som brændsel, betyder det, at du ikke er afhængig af fossile brændstoffer. Derfor kan du reducere din CO2-udledning. Et halmfyr er også en økonomisk fornuftig løsning.

Halm er en billig kilde til brændsel, og det kan være lokalt tilgængeligt, hvilket betyder, at du kan spare penge på transportomkostningerne, hvis du ikke selv har halm fra dine marker.

Udforsk de mange annoncer og find det perfekte halmfyr til dine behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 6 resultater

Find dit nye halmfyr i dag

Mangler du en effektiv, billig og pålidelig kilde til varme, er halmfyr et særdeles godt bud. Her hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde en masse annoncer med brugte halmfyr til salg.

For at gøre din søgning så nem og effektiv som mulig har vi tilføjet nogle filtre, du kan bruge, til at målrette din søgning mod de halmfyr, som er relevante for dig. Du kan f.eks. filtrere efter pris og årgang.

Der er altid en masse forskellige modeller at vælge imellem, og vi håber, du kan finde det perfekte halmfyr til dine behov.

Spar en masse penge og køb dit halmfyr brugt

Hvis du ønsker at gøre en god handel og samtidig få et pålideligt halmfyr, så overvej at købe det brugt. Her på siden finder du et bredt udvalg af brugte halmfyr, der kan give dig masser af værdi for pengene.

Når du køber et brugt halmfyr, kan du spare en betydelig mængde penge i forhold til prisen på et nyt. Brugte halmfyr er ofte tilgængelige til en langt mere overkommelig pris, hvilket giver dig mulighed for at opgradere dit varmesystem uden at sprænge budgettet. Trods at være brugt kan du sagtens finde halmfyr, der stadig er i god stand og har mange år med pålidelig drift foran sig.

Find andre industrimaskiner hos Maskinbladet

Husk, at udover halmfyr kan du også finde en masse andre industrimaskiner her hos Maskinbladet. Se f.eks. vores udvalg af gaffeltrucks, palleløftere og svejseudstyr. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame