Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Slagleklipper til salg

Find en ny slagleklipper i vores mange annoncer lige her hos Maskinbladet.

Slagleklipperen er en form for græsslåmaskine, der kan monteres bag på en traktor, ATV, minilæsser eller lignende. Slagleklipperen er specielt praktisk, når man skal slå græs på områder, hvor en almindelig græsslåmaskine eller havetraktor ikke kan komme til. Det kan f.eks. være, hvis terrænet er kuperet. Her vil slagleklipperen altså være den helt rette hjælp.

Udforsk de mange annoncer og find den rette slagleklipper til dine behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 15 resultater

Massevis af annoncer med slagleklippere til ATV og traktorer

Her hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af slagleklippere til ATV og traktorer. Vi har nemlig altid en masse salgsannoncer fra både ind- og udland, så der er altid en masse at vælge i mellem. Derfor håber vi også, at du kan finde akkurat, hvad du søger.

Hvis du gerne vil indsnævre din søgning yderligere, kan du bruge vores forskellige søgefiltre til netop dette. Her kan du dels filtrere efter fabriksnye eller brugte slagleklippere, men du kan også filtrere efter bl.a. pris, hestekræfter og arbejdsbredde.

Ved at bruge disse filtre kan du altså gøre din søgning endnu mere effektiv og præcis, så du kun får vist netop de salgsannoncer, som er relevante for dig.

Køb din slagleklipper brugt og lav en god handel

Er du typen, som altid er på jagt efter en god handel, bør du overveje at købe en brugt slagleklipper. Med en brugt slagleklipper får du nemlig uhørt god værdi for pengene. For selvom de er brugte, vil de stadig være af rigtig god kvalitet og kunne udføre et rigtig godt stykke arbejde.

Omvendt vil prisen være en del lavere, end hvis du tilsvarende skulle købe en slagleklipper helt ny fra fabrikken. Derfor kan der altså være masser af penge at spare ved at købe en brugt slagleklipper, uden at du går voldsomt meget på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du ikke at købe en brugt slagleklipper, har vi selvfølgelig også en masse fabriksnye slagleklippere i vores annoncer.

Find andre have/park-maskiner

Udover slagleklippere har vi også en masse andre have/park-maskiner her hos Maskinbladet. Du kan bl.a. finde en ny UTV eller golfmaskine. Så udforsk vores mange annoncer, hvor du næsten altid kan finde akkurat, hvad du søger.

reklame