Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Fingerklipper til salg

Få styr på din plæne og græsarealer med en fantastisk fingerklipper fra en af de mange annoncer her hos Maskinbladet.

Her kan du altid finde et bredt udvalg af disse smarte og alsidige maskiner, der er perfekte til brug i både landbrug og havearbejde. Med en fingerklipper (også kaldet bjælkeklipper) kan du nemt og effektivt slå græs på områder, hvor en traditionel græsslåmaskine ikke kan nå. Kuperet terræn eller svært tilgængelige områder er ingen udfordring for en fingerklipper - den kan klare det hele.

Udforsk vores mange annoncer og find den perfekte fingerklipper til dine specifikke behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Timer:
HK:
Arbejdsbredde m:
Rækkevidde mm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 82

Find den nye fingerklipper til din traktor eller minilæsser

Her på siden finder du et fantastisk udvalg af fingerklippere til salg fra både ind- og udland. Disse smarte maskiner kan nemt monteres på traktoren eller minilæsseren og bruges til at slå græs og andre planter på ujævnt eller svært tilgængeligt terræn.

Her finder du altid et stort udvalg af fingerklippere, og vi håber, at du vil finde præcis den, du søger, blandt vores mange salgsannoncer. Du kan også bruge vores smarte søgefiltre til at indsnævre din søgning og finde en fingerklipper, der passer perfekt til dine behov.

Med vores filtre kan du filtrere efter bl.a. fabriksnye eller brugte fingerklippere samt sætte en maksimumpris eller minimum-arbejdsbredde på maskinen. På den måde kan du gøre din søgning endnu mere præcis og effektiv og kun se de annoncer, der er relevante for dig.

Så uanset om du har brug for en fingerklipper til landbrug eller havearbejde, kan du finde den her på vores side.

Spar penge og køb din fingerklipper brugt

Når du kigger igennem vores store udvalg af annoncer, vil du straks bemærke det fantastiske udvalg af brugte fingerklippere til salg. Hvis du vælger at købe en af de mange brugte fingerklippere, vil du kunne gøre en virkelig god handel.

Selvom disse maskiner allerede er blevet brugt, er mange af dem stadig af ekstremt høj kvalitet og stadig utroligt effektive. De kan stadig udføre alle de opgaver, som du stiller dem overfor, og samtidig vil du kunne spare en del penge ved at vælge en brugt fingerklipper i stedet for en helt ny. Men hvis du foretrækker en fabriksny maskine, kan du selvfølgelig også finde et stort udvalg af disse i vores annoncer.

Så uanset om du vælger en brugt eller ny fingerklipper, vil du kunne finde en unik maskine, der vil være en perfekt tilføjelse til dit landbrug eller havearbejde.

Find andre have/park-maskiner

Udover fingerklippere har vi også en masse andre have/park-maskiner her hos Maskinbladet. I vores mange annoncer kan du bl.a. også finde golfbiler, vertikalskærere og ATV’er til salg. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame