Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

New Holland til salg

Find din nye landbrugsmaskine fra New Holland blandt vores mange annoncer.

New Holland er et globalt mærke af landbrugsmaskiner produceret af CNH Industrial. New Holland landbrugsprodukter inkluderer traktorer, mejetærskere, ballepressere, foderhøster, selvkørende sprøjter, høreapparater, såmaskiner, hobbytraktorer og druehøstere.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 3387

Massevis af annoncer med New Holland maskiner til salg

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af forskellige New Holland maskiner til salg. Vi har tusindvis af annoncer, så mon ikke du kan finde netop den maskine, som du går og leder efter.

Vi har både annoncer fra forhandlere i Danmark, men vi har også annoncer fra forhandlere i resten af Europa. På den måde holder vi udvalget af maskiner fra New Holland større, så du kan gøre en god handel.

Brug vores filtre til at indsnævre din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter årgang, pris, modelnavn og forhandler-land.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Fendt, Massey Ferguson og Claas.

Køb en brugt New Holland og spar penge

I vores forskellige annoncer kan du både finde fabriksnye, brugte og demo-maskiner. Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan det være en god idé at kigge på de brugte New Holland maskiner.

Mange af de brugte maskiner er utroligt velholdte og i god stand, hvorfor de stadig vil være super gode køb.

De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Om New Holland

Det originale New Holland Machine Company blev grundlagt i 1895 i New Holland, Pennsylvania. Det blev senere overtaget af Sperry Corporation i 1947, derefter af Ford Motor Company i 1986 og derefter af FiatAgri i 1991.

I 1999 blev New Holland et mærke af CNH Global (NYSE: CNH), som var majoritetsejet af Fiat Industrial. Den 29. september 2013 blev CNH Global N.V. og Fiat Industrial S.p.A. fusioneret til CNH Industrial N.V., et selskab med hjemsted i Holland.

CNH Industrial N.V. blev efterfølgende noteret på både NYSE og Milano-børsen (Mercato Telematico Azionario).

New Holland i dag

New Holland udstyr fremstilles over hele verden; det nuværende administrative hovedkvarter er i Torino i Italien, med New Holland, Pennsylvania, der fungerer som mærkets hovedkvarter for Nordamerika og hjemsted for verdens største anlæg til høværktøj.

Med 18 fabrikker spredt globalt, såvel som seks joint ventures i Amerika, Asien og Mellemøsten, er selskabet til stede i 170 lande over hele verden.

I de senere år har virksomheden modtaget flere priser for sine produkter, design og innovative funktioner

reklame