Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Stennedlægningsfræser til salg

Hvis du leder efter en ny stennedlægningsfræser, er du kommet til det helt rette sted.

Her hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af annoncer med stennedlægningsfræsere til salg til skarpe priser.

Med en stennedlægningsfræser bliver det ekstra nemt at gøre såbedet klar til såning af græsset. Stennedlægningsfræseren udfører nemlig fræsning, planering, luftning og løsning af jorden i én enkelt arbejdsgang.

I modsætning til en almindelig fræser kører rotorbladet på stennedlægningsfræseren baglæns. Dette får alle sten, små rødder og tørv til at løsne sig, hvorefter de skubbes nedad, mens et fint lag jord lægges ovenpå. Ved at placere stenene under jorden i stedet for at fjerne dem skabes optimale forhold til nedsivning af regnvand.

Udforsk de mange muligheder og find din nye stennedlægningsfræser i dag.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Dybde mm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 36

Find din nye stennedlægningsfræser blandt vores mange annoncer

I jagten på din nye stennedlægningsfræser vil du her på siden blive præsenteret for en masse valgmuligheder. Vi har samlet et væld af annoncer fra rundt omkring i det danske land, så du har en masse at vælge imellem. På den måde bliver det forhåbentligt også nemmere at finde akkurat den stennedlægningsfræser, du har ledt efter.

Du kan vælge at kigge alle annoncerne igennem, men hvis det lyder som et for stort arbejde, har vi heldigvis en masse filtreringsmuligheder, så du kan nøjes med at få vist de stennedlægningsfræsere, der er relevante til dine behov.

Du kan bl.a. filtrere efter brugsstand, årgang, pris og arbejdsdybde. På den måde kan du gøre din søgning endnu mere præcis og effektiv og kun se de annoncer, der er relevante for dig.

Spar penge og køb en brugt stennedlægningsfræser

Vil du gerne lave en ekstra god handel, bør du overveje at købe en brugt stennedlægningsfræser.

Her på siden finder du nemlig en masse annoncer med brugte stennedlægningsfræsere til salg. Og selvom de er brugte, betyder det ikke, at de ikke er til nogen nytte. Tværtimod er mange af dem af ekstremt høj kvalitet og stadig utroligt effektive.

Samtidig vil de brugte stennedlægningsfræsere stå til et noget lavere pris, end hvis du vælger at købe fra ny.

Men hvis du foretrækker at købe en fabriksny stennedlægningsfræser, kan du selvfølgelig også finde annoncer, hvor netop disse sælges.

Find andre have/park-maskiner

Udover stennedlægningsfræsere har vi også en masse andre have/park-maskiner her hos Maskinbladet. I vores mange annoncer kan du bl.a. også finde golfbiler, vertikalskærere og ATV’er til salg. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame