Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Kassevogne til salg

Find din nye kassevogn blandt vores mange annoncer her hos Maskinbladet.

Her finder du altid en masse billige kassevogne til salg fra annoncører fra hele landet.

En kassevogn er et utroligt alsidigt køretøj, der har en bred vifte af anvendelsesmuligheder og kan være utroligt værdifuld i både kommercielle og private sammenhænge. Med sin store rummelighed og enorme lastekapacitet får man unikke muligheder i forhold til transport, hvor den samtidig er nemmere at manøvrere end en lastbil eller en varevogn.

Udforsk de mange muligheder og find din nye kassevogn lige her hos Maskinbladet.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Egenvægt kg:
Lasteevne kg:
HK:
Akselafstand:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 24 resultater

Find en billig kassevogn blandt vores mange annoncer

Her på siden kan du altid finde en række billige kassevogne til salg. Der er altid et solidt udvalg af annoncer fra hele landet, og derfor håber vi også, at du kan finde akkurat den kassevogn, du søger.

For at gøre din søgning så nem som mulig, har vi her på siden en masse filtre, du kan bruge i din søgning. Ved at bruge disse kan du frasortere de irrelevante muligheder og kun få vist netop de kassevogne, der passer til dine behov.

Du kan bl.a. filtrere efter årgang, pris, lasteevne, HK og meget andet. På den måde bliver din søgning mest konkret og effektiv.

Køb en brugt kassevogn og lav en ekstra god handel

Hvis du er på jagt efter en ekstra god handel, bør du overveje en brugt kassevogn.

Selvom kassevognen er brugt, kan den stadig være af høj kvalitet og pålidelig. Mange brugte kassevogne er nemlig blevet godt vedligeholdt og kan fortsat levere gode præstationer i mange år fremover.

Men en af de største fordele ved at købe en brugt kassevogn er den økonomiske besparelse. Brugte køretøjer er generelt mere prisvenlige end deres nye modstykker, og ved at vælge en brugt kassevogn kan du spare betydeligt på købsprisen, hvilket frigiver midler til andre vigtige investeringer eller udgifter i din virksomhed eller dit liv.

Ved at købe en brugt kassevogn af god kvalitet kan du altså nyde godt af pålideligheden og funktionaliteten uden at sprænge budgettet.

Find andre transportmidler til salg hos Maskinbladet

Husk, at udover de mange kassevogne til salg har vi hos Maskinbladet også en masse andre transportmidler til salg. I vores mange annoncer kan du f.eks. også finde en masse motorcykler, personbiler og varevogne.

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame