Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Brugte skurvogne til salg

Står du og leder efter en skurvogn? Så er du kommet til det rette sted. I Maskinbladets database kan du finde brugte skurvogne til salg, du kan købe med få klik.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Fod:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 9 resultater

Typer af skurvogne

I Maskinbladets database finder du en række forskellige typer skurvogne. Her er både køkkenvogne, toiletvogne, miljøvogne og mandskabsvogne.

Skurvogne bruges typisk på byggepladser. I de forskellige skurvogne kan de ansatte klæde om til arbejdstøj, opholde sig i pauser, spise frokost og gå på toilettet. Flere skurvogne er indrettet til både at have et spiseområde samt omklædning, toilet og bad. I Maskinbladets database kan du ofte finde lige netop den skurvogn, der passer til dit behov - alt fra små toiletvogne til store mandskabsvogne med plads til 12 mand.

Når du bruger Maskinbladets søgemaskine til at finde skurvogne til salg, får du hurtigt et overblik over den specifikke brugte skurvogn, hvor blandt andet pris, model og årgang fremgår.

Find netop den skurvogn, du mangler

Skurvogne i brugt stand

Leder du eksempelvis efter en brugt skurvogn, du blot skal bruge i en kort periode, kan du finde ældre modeller til rigtig gode priser i Maskinbladets database.

Det kan være en fordel at kunne finde en billig skurvogn hurtigt i tilfælde af, at der skulle opstå et pludseligt behov for en ekstra mandskabsvogn på byggepladsen. Blot fordi en skurvogn er ældre, betyder det ikke nødvendigvis, at den er i dårlig stand. Mange skurvogne bygges af særdeles holdbare materialer, heriblandt galvaniseret stål, der sikrer, at skurvognen holder i rigtig mange år. Derfor kan du trygt købe en skurvogn brugt uden at frygte, at den falder fra hinanden.

Skurvogne i ny stand

Leder du derimod efter en skurvogn, der skal være så god som ny, kan du også i Maskinbladets database finde nye skurvogne, der næsten ikke er brugt og fremstår som nye.

Du kan altså være heldig at få en rigtig god pris på en skurvogn, du ellers ville have købt dyrere fra ny.

Gå på opdagelse i Maskinbladets database og se det brede udvalg af brugte mandskabsvogne, kontorvogne, toiletvogne og andre typer skurvogne til salg. Så kan du forhåbentlig lave en rigtig god handel på netop den type skurvogn, du står og mangler.

Gør din nye skurvogn til din helt egen

Hvis du skal bruge en skurvogn i en længere periode, kan det være med til at gøre arbejdet sjovere, hvis skurvognen er indrettet med omtanke. Når man arbejder på en byggeplads tilbringer man nemlig rigtig meget tid med sine kolleger, og jo bedre omgivelserne er, jo bedre vil man ofte have det.

For at gøre arbejdspladsen mere indbydende kan det derfor være en god idé at indrette sin skurvogn, så de ansatte bliver endnu gladere for at gå på arbejde. I kan eksempelvis hver give den et personligt præg, give den en hurtig omgang maling, eller få fat i nogle køkkenapparater, så der er mulighed for at lave lækre snacks til pausen.

Find den skurvogn du mangler hos Maskinbladet

Hos Maskinbladet er det lettere end nogensinde før at finde brugte skurvogne. Her kan du nemlig hurtigt og nemt få et overblik over, hvad der er til salg og finde lige netop den skurvogn i den priskategori, du leder efter

Finder du en brugt skurvogn kan det være en fordel at give den en kærlig hånd - så har den mange gode år foran sig endnu!

Nogle sælgere af skurvogne hos Maskinbladet tager desuden brugte skurvogne i bytte, så hvis du står og skal opgradere din egen skurvogn, kan du muligvis lave en god byttehandel. Det er desuden muligt hos nogle sælgere at lave en leasing- eller finansieringsaftale, så du ikke behøver at betale det fulde beløb up front.

reklame