Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Landbrugets Fremtid

19. feb. | Indrykket af Nutrimin

En Samlet Vision for Succes

Del artiklen:

I 2021 indgik Nutrimin et partnerskab med Trouw Nutrition med det formål at forbedre vores kunders muligheder og for at styrke dansk landbrug. Dette samarbejde oplever vi nu gør en positiv forskel.

Mission og Vision

Trouw Nutrition har en mission som hedder “Feeding the Future “. De har forpligtet sig til at levere løsninger, der ikke kun giver et bedre foder, men som også fremmer såvel bæredygtighed som rentabilitet i landbruget. Nutrimin, som siden 2010 har været kendt for sit hurtige indtog på markedet med fokus på vores kunders behov, står styrket med Trouws årelange erfaring og ekspertise. Sammen deler vi nu den fælles vision om tillid, samarbejde, passion, viden og innovation. Alt sammen med det formål at forbedre vores kunders muligheder.


Trouws store arv

Trouw bringer med sig en erfaring inden for foder, der strækker sig over et århundrede. Dette vidner om, at deres mission, om at skabe bæredygtige løsninger for verdens fødevareforsyning, er reel. Ved at tilbyde en bred vifte af foderspecialiteter, præmikser og rådgivningsydelser, har Trouw bidraget til forbedret produktivitet og sundhed i husdyrproduktionen globalt.

Trouw Nutrition har altid haft en dybt forankret filosofi om innovation og omhu. Deres tjenester spænder over mere end 105 lande, hvilket har sikret, at deres ekspertise har en reel indvirkning på landmænd og landbrugspartnere over hele verden. Dette understreger Trouws evne til at opfylde behovene hos en bred vifte af kunder, lige fra lokale landmænd til internationale distributører.


Nutrimins Rejse

Nutrimin blev grundlagt i 2010 og har efterfølgende opbygget et solidt ry som en pålidelig partner hos vores kunder. Vores kerneområde er at levere kvalitetsfoder og skræddersyede mineralblandinger og koncentrater til grise og køer. Vores fokus på kvalitet er dokumenteret via en række af certificeringer, der bekræfter vores fokus på fodersikkerhed og kvalitet.

Integrationen af Nutrimin i Trouw Nutritions familien tilbage i 2021 var mere end bare en forretningsbeslutning. Det var en sammenkobling af værdier og visioner, der kombinerede Nutrimins smidighed og fokus på kunder med Trouw Nutritions globale ekspertise og innovative tilgang til husdyrproduktion. Samlet set har partnerskabet med Trouw styrket vores fælles evne til at møde de skiftende udfordringer inden for fødevareproduktion.


Større værdi for Nutrimins Kunder

Sammenlægningen med Trouw Nutrition har således åbnet op for en verden af nye udviklingsmuligheder. Sammen kombinerer vi nu vores viden og knowhow til gavn og øget værdi for vores kunder og partnere.

Nutrimins kunder har nu adgang til en bredere produktportefølje, herunder de innovative foderspecialiteter og løsninger fra Trouw Nutrition såsom f.eks. IntelliBond og Selko syrer. Samlet set giver dette Nutrimins kunder flere og bedre værktøjer på hylden. Den fælles ekspertise gør det muligt at tilpasse løsninger til de ofte individuelle udfordringer vores kunder står overfor. Dette uanset om de er i Danmark eller i udlandet.

Integrationen med Trouw har åbnet døre for mere avancerede teknologier og en bedste praksis rådgivning helt ud på staldgangen. Partnerskabet handler således ikke kun om at levere produkter, men også om at levere øget effektivitet, forbedret ydeevne og adgang til flere muligheder, der matcher vores kunders skiftende udfordringer og behov.


Fælles vision til gavn for alle parter.

Sammen repræsenterer partnerskabet mellem Nutrimin og Trouw Nutrition en vision om innovation og bæredygtig vækst inden for landbruget. Det er mere end bare en fusion af virksomheder; det er en sammensmeltning af fælles visioner og mål for fremtiden inden for fødevareproduktion. Helt fundamentalt er Nutrimins kunder forsat det hele og fulde centrum for Nutrimin. Med Nutrimins knowhow og viden kombineret med Trouw Nutritions forskningsbaserede løsninger og globale tyngde oplever vores kunder et partnerskab, der vedblivende og sikkert vil levere værdi for alle pengene. Vi er dedikerede og interesserede i hver enkelt landmand. I partnerskabet med Trouw er vi blevet bedre på alle niveauer til gavn for miljøet og dyrenes velfærd. Men ikke mindst bundlinjen hos alle parter.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter