Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Traktordæk til salg

Mangler du nye traktordæk til din traktor, er du landet det helt rette sted.

Hos Maskinbladet kan du nemlig finde en masse forskellige salgsannoncer med både nye og brugte traktordæk til salg. For at din traktor kan performe bedst muligt og holde, er det vigtigt at have de rette dæk monteret. Det kan nemlig have stor betydning for, hvordan maskinen præsterer og fungerer på marken eller i stalden.

Vi har et stort udvalg af salgsannoncer med slidstærke traktordæk af høj kvalitet, så du nemt kan finde det rette sæt til dine behov. Der sælges dæk i forskellige størrelser og mærker, så du kan finde lige præcis det, du søger.

Udforsk de mange muligheder og find nøjagtigt de traktordæk, du skal bruge.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 2215

Kæmpe udvalg af traktordæk til salg

I de utroligt mange annoncer kan du altid finde et bredt udvalg af forskellige nye og brugte traktordæk til salg. Der ligger næsten altid flere tusinde annoncer fra ind- og udland, hvori du kan finde et utal af traktordæk i forskellige størrelser og fra forskellige mærker.

Vi har samtidig en række søge-filtre, du kan bruge, så du kan indsnævre din søgning efter dine behov. På den måde får du kun vist de annoncer, som er relevante i forhold til dine behov. Du kan eksempelvis filtrere efter pris, årgang og brugsstand.

På den måde skulle det gerne være nemmest muligt for dig at finde lige akkurat de traktordæk, som du går og leder efter.

Køb brugte traktordæk og spar penge

I de mange salgsannoncer her på siden kan du både finde splinternye traktordæk, ligesom du også kan finde en masse brugte traktordæk.

Hvis du er på jagt efter en ekstra god handel, kan der være masser af værdi at hente i de mange brugte traktordæk. For udover at være økonomisk fordelagtige, vil de brugte traktordæk stadig have en høj kvalitet og en lang levetid. Bare fordi dækkene er brugte, er det altså ikke nødvendigvis et dårligt valg at investere i dem - snarere tværtimod.

Men foretrækker du traktordæk helt friske fra fabrikken, kan du naturligvis også finde en masse annoncer med helt nye traktordæk til salg.

Sådan passer du bedst på dine traktordæk

Som traktorejer er det vigtigt at sørge for, at dine traktordæk er i god kvalitet og passer til maskinens størrelse. De rette dæk kan have stor indflydelse på både levetid og ydeevne.

En af de vigtigste faktorer for dine traktordæks levetid er dækstørrelsen. Det er vigtigt at vælge dæk, der passer til din traktors størrelse, da større dæk bedre kan klare vægten fra maskinen og slides langsommere. Det er også vigtigt at overveje dækmønsteret, da det kan påvirke traktorens trækkraft og stabilitet.

Udover dækstørrelsen er dæktrykket også en vigtig faktor. Det korrekte dæktryk beskytter ikke kun traktordækkene, men også underlaget og din traktor. Et optimalt dæktryk kan endda spare på brændstoffet, da motoren skal trække mindre.

Selvom der findes automatiske systemer, der kan regulere lufttrykket i traktordækkene, kan det stadig være en god idé at investere i en god gammeldags dæktryksmåler. På den måde kan du nemt og hurtigt måle dæktrykket og sikre dig, at det er optimalt.

Find andre landbrugsmaskiner

Udover traktordæk har vi selvfølgelig en masse andre annoncer i landbrugsmaskine-kategorien. Se f.eks. vores annoncer med traktorer til salg, brugte containere og frontlæssere. Så udforsk vores mange annoncer, hvor du næsten altid kan finde akkurat, hvad du søger.reklame