Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Find din jordloppe på Maskinbladet

En jordloppe eller en jordstamper er essentiel, når du skal gøre et underlag af eksempelvis sand, silt, grus eller jord helt tæt. Jordloppen er mere optimal at bruge end en pladevibrator, når du skal stampe jord eller sand, til det bliver helt tæt, eller hvis det er et lille område, hvor det er besværligt at få en pladevibrator frem.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Vægt i tons:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 39

Søg dig frem til netop den stamper, du mangler

Når du bruger Maskinbladets søgemaskine til at finde jordlopper til salg, får du hurtigt et overblik over specifikke jordlopper, hvor blandt andet pris, model og årgang fremgår.

Her kan du altså finde brugte såvel som nye stampere til salg. Du kan finde alt fra billige, brugte jordlopper med flere år på bagen til fabriksnye stampere, der aldrig har været i brug.

Om du skal vælge en brugt eller ny jordloppe kommer an på formålet. Hvis du kun skal bruge jordloppen i en kortere periode til at stampe jord og sand, kan det være en fordel at finde en billig, brugt maskine, der ikke koster en mindre formue.

Har du derimod brug for en jordloppe, du kan bruge i mange år fremadrettet, er det en god idé at lede efter nyere modeller. Du kan være heldig at finde jordlopper, der aldrig har været brugt, men stadig sælges til et stykke under den pris, du skulle betale, hvis du købte jordloppen hos en forhandler.

Find den jordloppe du mangler hos Maskinbladet

Det vil altid være en god idé at tjekke Maskinbladets database, inden du køber en maskine fra ny - det kunne jo være, at du finder den helt samme fabriksnye jordloppe til billigere penge.

Hos Maskinbladet er det desuden lettere end nogensinde før at finde brugte jordlopper. Her kan du nemlig hurtigt og nemt få et overblik over, hvad der er til salg og finde lige netop den stamper i den priskategori, du leder efter.

Finder du en brugt jordloppe, kan det være en fordel at give den en kærlig hånd - så har den mange gode år foran sig endnu!

Nogle sælgere af maskiner hos Maskinbladet tager desuden brugte maskiner i bytte, så hvis du står og leder efter en ny jordloppe og allerede har en i forvejen, kan du muligvis lave en god byttehandel.

reklame