Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

Ilderhede Kloak- og Spuleservice

Kloak og spuleservice

Ilderhede Kloak og Spuleservice udfører effektiv kloakservice døgnet rundt 365 dage om året. Med vores placering i Sdr. Felding ved Kibæk midt imellem Herning, Brande og Skjern rykker vi hurtigt ud og løser alle tænkelige problemer med tilstoppede kloakker i hele Midt- og Vestjylland.

Find os i Sdr. Felding ved Kibæk midt imellem Herning og Brande

Vi leverer mange forskellige ydelser indenfor kloakservice. Vi har maskiner til de fleste behov, og vi yder kloakservice for både private og virksomheder – ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.

Vi har ekspertisen og hjælper dig med at finde den bedste løsning – døgnet rundt.

Professionel kloakservice

Ved mange opgaver indenfor kloakservice, er den bedste løsning ofte at få professionel hjælp, og her er du i trygge hænder hos Ilderhede Kloak og Spuleservice.

Vi har mange års erfaring både med almen kloakservice i husholdningen fx ved stoppede afløb, rør og faldstammer i køkken og toilet, men vi kan også hjælpe med kloakservice i forbindelse med fx vand i kælderen og slamsugning af kloakrør, dræn og brønde.


Har du spørgsmål til vores kloakservice, eller ønsker du mere information?  Ring til os på telefon 97 19 97 26 eller skriv til vores e-mail info@ilderhede.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på kloakservice.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter