Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Åben Maskinvej fra 6 til 7

13. feb. | Indrykket af Scantruck A/S

Maskinernes vej i Ringsted har fået en sidevej og en ny beboer

Del artiklen:

Åben Maskinvej i Ringsted er ikke længere blot seks maskinfirmaer på 650 meter af Kærup Parkvej. Maskinvejen er blevet forlænget og har fået den helt nye Knudslund Allé med som sidevej. Dermed har gæsterne yderligere maskinmærker at se på, når de nu syv firmaer inviterer til Åben Maskinvej fredag den 1. og lørdag den 2. marts.

Den nye på vejen hedder S. D. Kjærsgaard og har netop åbnet den nyopførte forretning ud til motorvejen. Firmaet har hovedsæde ved Aalborg og har haft sjællandsk afdeling i Karlslunde. Nu er adressen Ringsted med værksted, reservedelslager og et stort showroom til traktorer og høstmaskiner fra Case IH, grave- og læssemaskiner fra Case Construction, samt læssemaskiner fra Dieci.

Også japanske vibrationsmateriel fra japanske Mikasa er på maskinlisten, og her planlægger S. D. Kjærsgaard-folkene at give de besøgende mulighed for en ekstra god handel.


Reesink først for

Efter en kort køretur og et par rundkørsler, er Åben Maskinvej-gæsterne tilbage på Kærup Parkvej, hvor JCB-importøren Reesink Construction ligger først for. Firmaet vil vise, at JCB mener det seriøst med de store gravemaskiner og har inviteret to produktspecialister fra fabrikken i England til at være med.

”Også i år bliver der fuld gang i testområdet, hvor man kan opleve Engcons dygtige maskinfører og selv teste den imponerende 25 tons JCB-gravemaskine med reduceret bagende. Der bliver også mulighed for at prøve den populære JCB Hydradig, og så vil vi i øvrigt igen i år have fokus på det brede udvalg af elektriske entreprenørmaskiner”, fortæller driftsdirektør Henrik Kirketerp-Møller.


Ny maskinhal hos Scantruck

Næste maskinfirma på Åben Maskinvej er Scantruck, som benytter lejligheden til at præsentere en ny, 1900 kvadratmeter stor maskinhal med såvel bruge som nye maskiner. Der bliver nok at se på. Dels har Scantruck et stort udvalg af brugte entreprenørmaskiner, og dels er maskinfirmaet Danmarks største med en lang række markante importmærker.

Til Åben Maskinvej lægger Scantruck således an til at vise maskiner fra Komatsu, Manitou, Weycor, Sennebogen og McCloskey. Og tillige forskellige typer lifte fra GMG, PB samt Spider-liftene med edderkoppeben fra Platform Basket. 


Hydrema var først

Nederst på maskinvejen ligger ikke færre end fire af de syv virksomheder. Hydrema er veteranen i selskabet og var faktisk maskinfirmaet, der i sin tid begyndte med åbent hus på Kærup Parkvej. Her er afdelingsleder Dan Madsen og hans mandskab klar til at tage imod.

”Vi byder på en eksklusiv fremvisning af de seneste fremskridt inden for entreprenørmateriel. På Åben Maskinvej bliver der mulighed for at opleve vores nyskabende modeller, der definerer standarden for effektivitet og miljøhensyn. Og tillige se den avancerede teknologi og design, der placerer Hydrema forrest i branchen”, siger Dan Madsen.


Mest solgte traktor

Den ene af Hydremas naboer hedder Semler Agro, og firmaet byder indenfor i nye lokaler med masser af John Deere-maskiner. Mærket blev i 2023 for tredje år i træk det mest solgte traktormærke i Danmark, og traktoren 6R 250 den mest solgte model.

”Den kan vores gæster opleve sammen med andre traktorer, mejetærskere, have-/parkmaskiner og golf-maskiner fra John Deere. Samt landbrugsmaskiner fra Väderstad, Kramer, Sulky og Brantner”, fortæller afdelingsleder Lennarth Anker Engelund hos Semler Agro, som i øvrigt også har tradition for salg af John Deere-merchandise, når der er gæster i huset.


Helms mange mærker

To firmaer bor under samme tag på Kærup Parkvej 24. Nemlig Helms TMT-Centret og S&S Bilhus. Helms præsenterede sit nye hus ved Åben Maskinvej i fjor og er klar igen med et bredt udsnit af knækstyrede læssemaskiner fra Schäffer, klipperprogrammet fra Jacobsen/Ransomes og McHale-græsmaskiner. Tillige viser firmaet traktorer fra McCormick, elektriske arbejdsbiler fra Cushman, TYM-kompakttraktorer samt Peruzzos klipperprogram med fokus på biodiversitet.

”Vi glæder os til masser af besøgende og inviterer alle forbi til en snak om deres maskinbehov.  Til Åben Maskinvej planlægger vi ekstraordinære tilbud og kampagner, som kun vil findes disse dage”, siger CEO Jakob Helms.


Markante amerikanere

Hos S&S Bilhus kører erhvervssælger Allan Bach amerikanske pickup-trucks fra Ram og Chevrolet frem på dagen. Firmaet er Danmarks største autoriserede forhandler af de to mærker med salg, udstilling og serviceværksted både i Ringsted og Herning.

”Bilerne er kendt for deres markante amerikanske design, trækkrog med kapacitet på 3500 kg, 4x4 og en V8-motor på minimum 400 hk. De appellerer til en bred vifte af fagfolk. Herunder tømrere, murere, entreprenører, anlægsgartnere og landmænd”, siger Allan Bach.

Vanen tro går maskinfolkene også køkkenvejen. Alle syv firmaer disker op med både godbidder og drikkevarer, så ingen gæster behøver gå sultne hjem fra Åben Maskinvej.


Billedtekster:
1. Kærup Parkvej og sidevejen Knudslund Allé er klar med et overflødighedshorn af maskiner, når der inviteres til Åben Maskinvej fredag den 1. og lørdag den 2. marts.
2. Ringsted er maskinernes svar på Silkeborg som bilernes by. Maskinfirmaerne ligger tæt i byens nordøstlige del, og de står sammen om arrangementet Åben Maskinvej.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter