Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Ford til salg

Find maskiner til salg fra den amerikanske motorgigant Ford i vores mange annoncer her hos Maskinbladet.

Ford har været et af de mest succesrige navne i traktorbranchen i løbet af det 20. århundrede. De populære modeller inkluderer bl.a. Ford 3000, 4000, 4600 og 7610. Ford Motor Company var en af ​​de tidlige udviklere af samlebåndet, så derfor har de fra starten været kendt for at tilbyde gode maskiner til overkommelige priser. Ford-maskiner er bygget til at holde kvaliteten, og deres holdbarhed betyder, at mange maskiner stadig kører upåklageligt årtier senere.

Find din nye Ford i dag.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 290

Masser af annoncer med Ford maskineri til salg

Hvis du mangler en ny traktor, varevogn eller reservedele fra Ford, er du landet det helt rigtige rigtige. Hos Maskinbladet kan du nemlig altid finde en masse annoncer med Ford maskineri til salg.

For at kunne give vores besøgende det bedst mulige udvalg har vi indsamlet salgsannoncer fra både ind- og udland, så du har mest muligt at vælge imellem, når du leder efter din nye maskine fra Ford.

I størstedelen af annoncerne vil der både være billeder og detaljeret beskrivelse af den enkelte maskine, så du har bedst mulige forudsætninger for at danne dig overblik og dens stand.

Du kan indsnævre din søgning ved at bruge vores forskellige filtre, så du kun får vist salgsannoncer, der er relevante for dig. Du kan bl.a. filtrere efter årgang, pris eller modelnavn.

På den måde skulle det gerne være nemt for dig at finde lige akkurat den maskine fra Ford, som du går og leder efter. Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Claas, Fendt og New Holland.

Køb din Ford brugt og spar penge

I de mange salgsannoncer her på siden vil du finde en masse brugte Ford maskineri. Og her kan du altid lave en super god handel. For når du køber en Ford brugt, sparer du penge, i forhold til hvis du skulle købe fra ny, men samtidig får du altså højkvalitets maskineri fra en globalt anerkendt fabrikant.

Ford er kendt for deres høje holdbarhed og gode kvalitet, hvorfor det giver ekstra god mening at overveje en brugt Ford, når du f.eks. leder efter en ny traktor.

Fords tidlige historie

Ford var banebrydende for masseproduktionen af benzindrevne traktorer og introducerede i 1907 for verden dets første prototype. I 1917 gik Fordson Model F i produktion af Henry Ford & Son Company. I 1939 introducerede Ford 3-punktshitch (oprindeligt udviklet af Harry Ferguson) på 'N' traktorserien.

Det europæiske Fordson-mærke og det amerikanske Ford-brand blev konsolideret i 1964 med oprettelsen af en global traktorlinie. I 1960'erne introducerede Ford 2000-serien til at erstatte 601, 4000-linjen til at erstatte 801-serien og 6000 som toppen af linjen med en kraftig sekscylindret motor. Herefter blev Fordson Super Dexta importeret og solgt i Amerika som Ford 2000 Diesel og Fordson Super Major som Ford 5000. Det europæiske Fordson-brand og det amerikanske Ford-brand blev konsolideret i 1964 med oprettelsen af en global traktorlinie og åbnede en plante i Antwerpen.

I 1965 blev serierne 2000 til 4000 opdateret med en 3-cylindret dieselmotor. 5000 var udstyret med en 4-cylindret diesel, og 6000 blev omdøbt til Commander 6000. Denne linje fortsatte og modtog udvidelser, indtil den var fra 2000 til 9000, indtil 1975.

Ford navnets udfasning

Ford købte New Holland i 1985 og skabte Ford-New Holland-linjen. Fords landbrugsudstyrsgruppe blev solgt til Fiat i 1990, som begyndte udfasning af Ford-navnet. Derfor har der ikke stået Ford på en traktor siden 1997.

reklame