Lyt til artiklen:

Ugens mest læste: Fra ordblind til succes i John Deere, første spadestik til ny landbrugsskole og gylle bragt ud med færge

00:00
Hastighed: ???x
02:26
rich-media-1
Martin Kristensen arbejder i dag ved Uhrenholt Maskinstation og Entreprenør, hvor han blev ansat tilbage i januar. Foto: Claus Henneberg.

Tiden i folkeskolen var ikke ligefrem en dans på roser for Martin Kristensen. Efter folkeskolen ønskede Martin blot at komme ud og arbejde, men hans far skubbede på for, at sønnen fik en uddannelse.

I landbruget fandt ordblinde Martin Kristensen sin første store succesoplevelse. Og hans arbejdsgiver fandt en trofast og solid medarbejder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er du dum, Martin?

Se også:

Er du dum, Martin?

Agroskolen i Herning

rich-media-4
Spaden kom i sandet fredag og dermed er starten gået til det første nybyggeri af en landbrugsskole i 38 år. Foto: Jørgen Ahler

Fredag var et stort øjeblik for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, da første spadestik til en ny agroskole blev taget. For første gang i 38 år kan Danmark se frem til en nybygget landbrugsskole. Se videoen fra første spadestik.

Første i 38 år: Spadestik er taget til ny landbrugsskole

Se også:

Første i 38 år: Spadestik er taget til ny landbrugsskole

Gylle med færgen

rich-media-6
Trækket fra Høgholt Maskinstation ventede pænt på færgen. Foto: Kim Frederiksen.

Hos Høgholt Maskinstation hjælper de gerne udfordrede kunder med deres særlige gyllesæt. Også selv om kunden er en dagsrejse og færgetur væk.

- De var rigtig flinke på færgen og sejlede endda en halv time før, så vi kunne komme i gang med at køre gylle. Der var lige plads til mig, da sættet er bredere end normalt med tvillingehjul på både traktor og gyllevogn, fortæller Kim Frederiksen, Høgholt Maskinstation.

Gylle bragt ud med færge

Se også:

Gylle bragt ud med færge

Indbrud hos Fasterholt

rich-media-8
Tyvene havde været i alle fem produktionshaller for at finde de 14 svejseapparater, som blev stjålet ved indbruddet. Foto: Fasterholt Maskinfabrik

Fasterhol Maskinfabrik måtte delvis standse produktionen, da svejseudstyr til en værdi af omkring en million kroner blev stjålet fra fabrikken.

En eller flere tyve brød ind i produktionshallerne i tidsrummet fra lørdag klokken 15.00 til mandag morgen og stjal svejseudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinfabrikken måtte ud og låne udstyr, så de fortsat kunne producere vandingsmaskiner på fabrikken ved Brande.

Efter indbrud: Fasterholt har med lånt udstyr fået gang i hele produktionen igen

Se også:

Efter indbrud: Fasterholt har med lånt udstyr fået gang i hele produktionen igen

Forebyggelse af væltede lastbiler

rich-media-11
Roy Steffensen, dyretransportør hos SPF-Danmark. Foto: Marianne Nørmark.

Dyretransportørerne hos SPF-Danmark har været på kørekursus i mental køreadfærd for at undgå ulykker med væltede grisetransporter.

I første omgang har 15 chauffører været på det branchespecifikke kursus med tidligere vicepolitikommissær og specialkonsulent i færdselssikkerhed ved Købehavns Politi som underviser.

Rådet lyder: Kør bil, når du kører bil.

Undgå ulykker med dyretransporter: Kør bil, når du kører bil

Se også:

Undgå ulykker med dyretransporter: Kør bil, når du kører bil