Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Brugte havetraktorer til salg

Find en brugt havetraktor i høj kvalitet blandt vores mange forskellige annoncer med havetraktorer til salg.

Med en havetraktor får du nemt og hurtigt taget hånd om en stor del af havearbejdet, som ellers kan være ganske tidskrævende og udfordrende. Med sådan en velkørende maskine kan du altså spare både tid og kræfter, hvorfor det hurtigt vil vise sig som en dejlig investering.

Men udover at kunne slå græsset i en ufattelig fart, kan en havetraktor også bruges til meget andet. Du kan eksempelvis også bruge den til at sprede salt eller gødning, eller bruge den til transport af haveaffald, når du fælder træer eller klipper hæk.

Det er altså en yderst funktionel kammerat at have sig, hvorfor vi anbefaler at du udforsker de mange annoncer og finder lige akkurat den brugte havetraktor, der passer til dine behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 2808

Stort udvalg af billige havetraktorer til salg

I vores mange annoncer kan du altid finde et bredt udvalg af forskellige brugte havetraktorer til salg. Der ligger næsten altid flere tusinde annoncer, hvori du kan finde forskellige brugte maskiner over hele landet.

Vi har samtidig en masse forskellige filtre, du kan bruge, så du kan indsnævre din søgning efter dine behov. Du kan eksempelvis filtrere efter pris, årgang og mærke.

På den måde skulle det gerne være nemmest muligt for dig at finde lige akkurat den brugte havetraktor, som du går og leder efter.

Spar penge ved købe af brugt havetraktor

Du kan spare mange penge ved at købe en brugt havetraktor, fremfor en der er helt ny. Mange af de maskiner, du finder her på siden, er således i rigtig god stand og har ikke mange kilometer på bagen.

De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Det skal du overveje inden køb af havetraktor

Når du køber en havetraktor, er det en investering, som du gerne skal have glæde af mange år ud i fremtiden. For at sikre de bedst mulige forudsætninger for dette, så er der nogle parametre, du bør overveje inden købet, så du er bedst muligt forberedt.

Herunder har vi oplistet nogle af de ting, du bør tænke over, inden du begiver dig ud i et køb.

  • 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk

Alt efter hvor kuperet og udfordrende det landskab havetraktoren skal bruges på, bør du overveje, hvorvidt du har behov for 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk. Jo mere kuperet og udfordrende, jo større sandsynlighed er der for, at du har brug for 4-hjulstræk. Er det omvendt meget plant og lige til at komme til, er det helt fint med 2-hjulstræk.

  • Kørelys

Hvis du ofte skal bruge maskinen på mørke tidspunkter af dagen, bør du overveje, om ikke det er en god idé med en model med kørelys.

  • Motorstørrelse

Alle havetraktorer vil selvfølgelig have en motorstørrelse, der gør, at de uden problemer vil kunne slå en ganske almindelige græsplæne. Men hvis du kommer til at bruge maskinen til snerydning eller andre mere krævende opgaver, bør du overveje at vælge en model med en ekstra stor motor.

  • Klippebredde

Klippebredden er afgørende for havetraktorens effektivitet. Jo større en klippebredde, jo hurtigere vil arbejdet være overstået. Hvis du har et stort område, der skal plejes, kan det derfor være værd at prioritere.

  • Opsamling af græs

Du kan både finde havetraktorer, der selv opsamler græsset, og nogle der spreder det ud på plænen. Der er fordele og ulemper ved begge ting, så det handler lidt om smag og behag.

  • Venderadius

Alt efter din haves udformning, kan det være værd at overveje, hvordan venderadiussen er på havetraktoren. Jo mere snørklet og finurlig haven er udformet, jo større krav vil der være til maskinens venderadius.

Find andre have/park-maskiner

Her i Maskinbladets mange annoncer, kan du også sagtens finde masser af maskiner i have/park-kategorien. Står du eksempelvis også og mangler en ATV eller en ny UTV?

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame