Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Gaffeltrucks til salg

Find masser af gaffeltrucks til salg i vores mange salgsannoncer her på siden.

Gaffeltrucken er et motorredskab, som primært bruges til at stable, løfte eller transportere gods af forskellig art. Der findes forskellige varianter af gaffeltrucks. I nogle er der førerhus, hvor føreren komfortabelt kan sidde og styre slagets gang, mens andre mindre modeller kræver, at føreren står bagved og styrer.

Normalt vil de mindre gaffeltrucks være eldrevne, mens de større varianter oftest er gasdrevne.

Udforsk de mange gaffeltrucks til salg og se om ikke du kan finde nøjagtigt hvad, du leder efter.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Løftehøjde:
Kapacitet kg:
Løftehøjde mm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1540

Stort udvalg af gaffeltrucks til salg

Her på sitet vil du kunne finde masser af forskellige gaffeltrucks til salg. Du kan finde salgsannoncer fra hele landet, hvori forskellige typer af gaffeltrucks vil kunne findes.

Samtidig kan du bruge vores forskellige filtre til at gøre din søgning endnu mere specifik og effektiv. Du kan bl.a. vælge om du vil se på fabriksnye modeller, om det skal være demo-modeller, eller om de skal være brugte.

Derudover kan du samtidig filtrere efter pris, årgang, løftehøjde og kapacitet. På den måde kan du nemt og hurtigt få vist akkurat de salgsannoncer der er relevante for dig.

Spar penge ved at købe en brugt gaffeltruck

Hvis du gerne vil lave en ekstra god handel, bør du være særligt opmærksom på de brugte gaffeltrucks, der er til salg her på siden. Her kan du virkelig finde gedigen kvalitet til en lav pris. For selvom de er brugte, er mange af maskinerne i virkelig god stand. Derfor vil de også sagtens kunne løse mange af de opgaver, en spritny kan.

Til gengæld slipper du for at betale helt lige så meget, som en ny koster. Så tjek udvalget af brugte gaffeltrucks ud, og se om ikke du kan finde maskinen, der er perfekt til dig.

Find andre industrimaskiner gennem Maskinbladet

Her i Maskinbladets mange annoncer kan du også sagtens finde mange andre lækre industrimaskiner. Står du eksempelvis også og mangler en palleløfter eller hvad med noget nyt svejseudstyr?

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame