Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Massey Ferguson til salg

Find din nye Massey Ferguson blandt vores mange annoncer med maskiner til salg fra den ikoniske, amerikanske landbrugsmaskine-producent.

Massey Ferguson Limited er en amerikansk producent af landbrugsudstyr. Virksomheden blev dannet ved en fusion i 1953 mellem landbrugsmaskine-producenterne Massey Harris fra Canada og Ferguson Company i Nordirland. Massey Ferguson er i dag en del af AGCO-koncernen, som i øvrigt rummer andre store brands som bl.a. Fendt.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1529

Stort udvalg af annoncer med Massey Ferguson til salg

Når du går gennem vores mange annoncer, vil du finde et utal af flotte og funktionelle Massey Ferguson’er til salg. Du kan finde forskellige former for landbrugsmaskiner, men primært traktorer og mejetærskere. Mange af maskinerne til salg er sågar i den ikoniske røde farve, som Massey Ferguson er så kendt for.

Vi bestræber os på konstant at have et bredt udvalg af annoncer med Massey Ferguson til salg, så du har den bedste chance for at finde akkurat den maskine, du mangler. Derfor kan du altid finde mange annoncer fra forskellige egne af Danmark, men vi har også annoncer fra andre europæiske forhandlere.

Du kan bruge vores forskellige filtre til at indsnævre din søgning yderligere. Her kan du bl.a. filtrere efter pris, årgang eller modelnavn, så du nemmest muligt kan finde akkurat den Massey Ferguson, du leder efter.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Claas og New Holland.

Køb en brugt Massey Ferguson og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved at købe en brugt Massey Ferguson, fremfor en der er spritny fra fabrikken. Og sjældent er ens behov så store, at man behøver en fabriksny maskine.

Fabriksnye maskiner kan du dog selvfølgelig også finde i vores udvalg, hvor du nemt kan filtrere søgningen efter fabriksnye, brugte, demo, engros, ophuggede maskiner eller maskiner på auktion.

Uanset hvad du foretrækker, kan du finde en masse maskiner i forskellig brugsstand her blandt vores mange annoncer. De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Massey Ferguson traktorer tilbyder ydelse, komfort og kompromisløs kvalitet.

Massey Ferguson er et ikonisk brand, når det kommer til landbrugsmaskiner, og det er ikke uden grund. Her får du effektive og pålidelige motorer, der anvender den nyeste teknologi. Maskinerne er udstyret med sofistikerede, men brugervenlige, gearkasser samt hydraulisk transmission, der imødekommer alle landmandens behov.

reklame