Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Brugt motortrillebør til salg

Find en brugt motortrillebør til salg blandt vores mange annoncer her hos Maskinbladet.

En brugt motorbør er et essentielt redskab, der kan gøre selv de tungeste belastninger en hel del lettere. Hvis du søger efter en pålidelig og effektiv hjælp til opgaver som havearbejde, er du kommet til det rette sted.

Vores platform giver dig adgang til alverdens gode og brugte motortrillebører til konkurrencedygtige priser. Udforsk de mange annoncer og find den rette motortrillebør til dit behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Max højde cm:
Max bredde cm:
Hastighed km/t:
Max længde cm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 46

Stort udvalg af brugte motortrillebører til salg

Er du på udkig efter en brugt motorbør til salg til en god pris? Maskinbladet er din online markedsplads, hvor du altid kan finde et stort udvalg af gode og billige motortrillebører til salg. Vi har en masse salgsannoncer med brugte motorbører til salg, uanset hvilken model og mærke, du er på udkig efter. Hos os får du derfor altid et stort udvalg af billige motortrillebører at vælge imellem fra mange forskellige brands. Gå på opdagelse blandt vores mange salgsannoncer og find netop den brugte motorbør, du leder efter.

Vil du præcisere din søgning yderligere? Du kan med fordel benytte vores filtre til at finde præcis den motorbør, du søger. Vores mange filtre giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige typer motortrillebører, uanset om du er på udkig efter en motorbør med benzinmotor, en motortrillebør med selvstarter eller en elektrisk motortrillebør.

Her på siden finder du motortrillebører og minidumpere til salg fra mange forskellige mærker, og du har mulighed for at indsnævre dine valg baseret på eksempelvis model, pris og årgang. Ved at bruge filtrene kan du altså gøre din søgning endnu mere nøjagtig, så du kun får vist de annoncer med brugte motorbører, der er relevante for dig.

Køb en brugt motorbør her og lav en god handel

Kan du også godt lide at lave en god handel, så bør du overveje at købe en brugt motortrillebør. Med en brugt motortrillebør får du enormt meget værdi for pengene. På trods af at modellerne er brugte, er de stadig velfungerende og funktionelle.

Fordelen ved at købe en brugt motortrillebør er den betydelige prisbesparelse, man kan opnå, sammenlignet med en fabriksny model. Derfor kan der være rigtig mange penge at spare ved at købe en brugt motorbør, uden at du behøver at gå voldsomt meget på kompromis med kvaliteten.

Uanset omfanget af din opgave, så vil en god brugt motortrillebør være yderst behjælpelig til de fleste opgaver. Særligt når du ønsker at spare tid, og samtidig få hjælp til at håndtere tunge belastninger, som ville være vanskelige at transportere med en almindelig trillebør, er en motorbør en god hjælp.

Gå på opdagelse i vores mange annoncer med brugte motortrillebører til billige priser og find den helt rigtige motortrillebør til dit behov.

Find andre have/park-maskiner

Udover brugte motortrillebører har vi også en masse andre have/park-maskiner her hos Maskinbladet. Du kan bl.a. finde en ny UTV eller golfmaskine. Så udforsk vores mange annoncer, hvor du næsten altid kan finde akkurat, hvad du søger.reklame