Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Kverneland til salg

Find din nye landbrugsmaskine fra Kverneland i dag. Udforsk vores mange salgsannoncer, og se, om ikke de indeholder akkurat den maskine, du søger.

Kverneland Group er en international producent af landbrugsudstyr. Virksomheden er kendt for at udvikle, producere og distribuere landbrugsmaskiner og tjenester til landbruget. Kverneland Group dækker i øjeblikket områderne jord og såudstyr, foder- og balleudstyr, spredning, sprøjtning og elektroniske løsninger til landbrugstraktorer og maskiner.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 981

Bunkevis af annoncer med Kverneland maskiner til salg

Er du på jagt efter en ny maskine fra Kverneland, er der stor chance for, at du kan finde akkurat, hvad du søger, her hos Maskinbladet. Vi har nemlig konstant et bredt udvalg med bunkevis af salgsannoncer fra ind- og udland med Kverneland maskiner til salg.

Størstedelen af annoncerne har en masse billeder og en detaljeret beskrivelse, så du kan danne dig et overblik over den specifikke maskine. Samtidig kan du bruge vores forskellige filtre til at indsnævre din søgning, så du kun får vist Kverneland maskiner, som er relevante i forhold til dine behov. Der kan bl.a. filtreres efter årgang, pris, land og modelnavn.

Husk dog også, at udover de mange salgsannoncer med landbrugsmaskiner fra Kverneland har vi også annoncer med maskiner fra andre store og anerkendte mærker som Steyr, John Deere og Pöttinger.

Køb din Kverneland brugt og lav årets handel

Hvis du leder efter en god Kverneland maskine til en skarp pris, bør du kigge blandt alle vores annoncer med brugte maskiner til salg. Her får du god kvalitet, men samtidig er prisen super skarp.

Ofte kan brugte maskiner sagtens løse de forskellige opgaver, du vil stille dem overfor, men til gengæld har de så kostet dig en brøkdel af den pris, som en splinterny maskine havde kostet.

Nogle gange er det dog nødvendigt med en fabriksny maskine, og derfor kan du selvfølgelig også finde disse blandt vores mange annoncer. Uanset hvad du foretrækker eller skal bruge, kan du finde det her hos Maskinbladet.

Kvernelands tidlige historie

Kverneland Group blev grundlagt af Ole Gabriel Kverneland i 1879. Det blev et aktieselskab i 1894 og i 1920'erne var det blevet Norges største leverandør af landbrugsprodukter, især i plove. Kverneland forblev en familieejet virksomhed, indtil virksomheden blev noteret på Oslo Børs i 1983. Siden midten af 1990'erne har Kverneland Group ekspanderet gennem anskaffelser af andre producenter af landbrugsredskaber.

Kverneland i nyere tid

I 2010 dannede Kverneland Group et langsigtet joint venture med Gallignani s.p.a. med et nyt sortiment af rundballepressere (fast og variabelt kammer), indpakning og et nyt sortiment af tromleklippere. I 2011 åbnede Kverneland Group et nyt monteringsanlæg i Daqing, Kina. I 2012 erhvervede Kubota Corporation Kverneland Group. Kverneland Group blev afnoteret fra Oslo Børs i maj 2012.

Virksomhedens hovedkvarter ligger i Klepp i landsbyen Kvernaland. Kverneland Group beskæftiger cirka 2.400 mennesker verden over, de fleste af dem i Europa. Kverneland Group ejer redskabsmærkerne Kverneland og Vicon.

Kverneland Groups fabrikker er beliggende i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina. Koncernen har egne salgsfirmaer i 17 lande og eksporterer til yderligere 60 lande.

Kverneland i dag

Kverneland Group fejrede sit 140-års jubilæum i 2019. Siden 1879 har virksomheden udviklet sig til en multinationalt specialiseret landbrugsmateriel med 2 482 ansatte. Med 140 års erfaring i landbrug fortsætter Kverneland Group med at videreudvikle innovative implementeringsløsninger til landbruget - dedikeret til fremtidens landbrug, der betjener verdens voksende befolkning.

reklame