Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Fejemaskine

En fejemaskine er et godt og brugbart køb, hvis man gerne vil holde sine udendørsarealer rene og pæne uden at skulle stå med kost og fejebakke. Det kan i sidste ende spare dig for meget tid og mange kræfter. Fejemaskinen eller fejekosten er meget robust og alsidig og kan bruges året rundt - til at feje sne og blade væk.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 707

Stort udvalg af fabriksnye og brugte fejemaskiner

I de mange annoncer med kraftfulde fejemaskiner med gode børster kan du finde en fejemaskine med opsamler eller monteret med fejesug - så har du alt affaldet samlet ét sted, som du kan smide ud.

En fejemaskine med opsamlerboks er også god at have, hvis man vil undgå at sten og andre hårde genstande bliver kastet væk og muligvis kan beskadige omgivelserne. Så med opsamlerboksen har du garderet dig mod uheldige situationer.

Du kan finde fejemaskiner med mange andre vigtige egenskaber såsom sneblad, saltspreder og frontskovl. Du kan finde en mini fejemaskine i kompakt design, som er fleksibel og nem at komme rundt med, og som er nem at betjene og styre. Disse lidt mindre fejemaskiner kan med fordel bruges i indkørsler. Mange af fejemaskinerne er bedst på hårde og flade underlag.

Fejemaskinerne fås som selvkørende koste-/fejemaskiner, traktormonteret koste-/fejemaskiner og den manuelle walk-behind koste-/fejemaskine. Alle fejemaskinerne er effektive til at fjerne affald, støv og andet skidt, som måtte ophobe sig på områderne, der fejes.

I udvalget er der både elektriske og benzindrevne fejemaskiner. De elektriske fejemaskiner er ikke blot lydsvage, så de mindst mulig generer naboer. Den elektriske fejemaskine kan også nemmere bruges indendørs, blandt andet fordi benzindrevne fejemaskiner kun må benyttes i lokaler med god ventilering. Skal du i stedet i gang med at feje større arealer, bør du overveje at gå efter en diesel eller benzindrevet fejemaskine, som kan klare mere og som har en større rækkevidde.

Køb brugt fejemaskine og spar penge

En ordentlig, robust fejemaskine kan godt være en dyr fornøjelse. Men heldigvis er der ingen skam i at købe en brugt fejemaskine - og man kan sagtens være heldig at finde en super god og velfungerende fejemaskine, der ikke har mange driftstimer bag sig og fremstår i næsten ny stand. På den måde kan du finde den højeste kvalitet i en fejemaskine, uden nødvendigvis at skulle gå på kompromis med prisen.

For at du finder vejen frem til den helt rigtige fejemaskine, der matcher dine behov og udtjener dets formål, så har vi gjort det let for dig med vores filtreringsfunktion. Her kan du sortere fejemaskiner efter den børstediameter, der ønskes - eller sortere efter stand, driftstimer, model, mærke og HK. Fejemaskiner fås også i forskellige størrelser. I annoncerne kan du opleve fejemaskiner fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte producenter og mærker som Bucher, Nilfisk og Honda.

Find andre have/park maskiner og tilbehør til fejemaskinen

Desuden er der ved mange af annoncerne mulighed for attraktiv leasing og anden fordelagtig finansiering.

Fejemaskinen er også god at have, når det kommer til snerydning. Desuden kan du i det tilfælde overveje at anskaffe en sneslynge, som i den grad vil lette snerydningsarbejdet på større områder. Der kan også købes separate kostesæt som tilbehør til montering på andre maskiner end fejemaskine. I udvalget af andre have/park maskiner finder du også annoncer for klippere, som kan være med til at sørge for rene og pæne omgivelser.

reklame