Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Lift til salg

Mangler du en hjælpende hånd til at klare det tunge arbejde, kan en lift til billige penge være en god mulighed for dig.

Her hos Maskinbladet finder du masser af annoncer med lifte til salg til en overkommelig pris. Uanset om du har brug for en lift til byggeri, vedligeholdelse eller lagerarbejde, så har vi et bredt udvalg af brugte lifte, der kan imødekomme dine krav.

Udforsk udvalget og find den lift, der passer til dine unikke behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Kapacitet kg:
Timer:
Højde m:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 157

Udforsk fordelene ved en brugt lift

Hvis du har brug for en brugt lift til enten vedligeholdelses- eller byggeprojekter, så kan en brugt lift være en rigtig god løsning. Vores store udvalg af brugte lifte giver dig mulighed for at få adgang til pålidelige og effektive løsninger, der kan være gavnlige, når du skal arbejde i højden.

Hvad enten du skal bruge den til industrielle behov eller til privat brug, så har vi en brugt lift, der passer til dit behov.

Vores nøje udvalgte sortiment af brugte lifte er kvalitetskontrolleret for at sikre, at du får en pålidelig lift, der kan klare arbejdet til perfektion, uden du behøver at sprænge budgettet.

Bredt udvalg af annoncer med lifte til salg

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af annoncer med brugte lifte til salg. Vi bestræber os på at have et så bredt sortiment som muligt, så du altid er sikker på at finde præcis den type lift, der passer til din arbejdsopgave.

Vores smarte filtreringsmuligheder gør det nemt for dig at vælge, om du vil udforske alle annoncerne på én gang, eller om du vil indsnævre din søgning yderligere. På den måde får du udelukkende vist de brugte lifte, der er relevante til dit specifikke behov.

Du kan bl.a. filtrere efter pris, årgang, højde, kapacitet og meget andet. Det gør din søgning endnu mere præcis, så du er sikker på at finde akkurat den lift, du er på udkig efter.

Køb en brugt lift og spar penge

Det kan være en smart beslutning at investere i en brugt lift af flere årsager. For det første giver det dig mulighed for at spare betydeligt på prisen i forhold til at købe en ny lift. Brugte lifte er generelt mere overkommelige i prisen, og kan derfor være et godt valg, hvis du kun har behov for en lift i en begrænset periode.

Udover den åbenlyse fordel i forhold til prisen er en brugt lift ofte lige så funktionsdygtig som en ny.

De fleste lifte er konstrueret på en måde, så de er ekstremt holdbare og robuste, og med den rette vedligeholdelse kan den fungere upåklageligt i mange år. Derudover har du mulighed for at få en større og mere avanceret model inden for dit budget, når du køber en brugt lift.

Med andre ord behøver du ikke at sprænge budgettet for at få fat i en brugt lift til at klare arbejdet i højderne for dig. Her hos Maskinbladet kan du finde en masse kraftfulde lifte til salg til en skarp pris.

Find andre maskiner hos Maskinbladet

Husk, at udover de mange lifte til salg har vi hos Maskinbladet også en masse andre maskiner til salg. I vores mange annoncer kan du f.eks. også finde en masse landbrugsmaskiner, palleløftere og gaffeltrucks. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame