Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Køb fabriksny eller brugt sneslynge

Her på siden kan du dykke ned i de mange annoncer, der findes med brugte og fabriksnye sneslynger fra hele Danmark. En kraftfuld sneslynge er perfekt til de kolde, snefulde vintre, til effektivt og hurtigt at fjerne større mængder af sne i din indkørsel og fortov. I stedet for at feje sneen væk, vil sneslyngen - som navnet antyder - slynge sneen væk.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 47

Stort udvalg af sneslynger til salg

I de mange annoncer kan du finde sneslynger i mange forskellige prisklasser - alle sammen i den bedste kvalitet. I udvalget findes også sneslynger til traktor med kraftig motor, som letter det hårde arbejde ved snerydning.

Annoncerne med sneslynger spænder over elektriske sneslynger med ledningsfri komfort - og sneslynge med benzinmotor - i både små og store modeller. Du finder også sneslynger med el og rekylstart, som kan hjælpe motoren i gang på en ekstra kold vinterdag. Med andre ord findes der et bredt sortiment af effektive sneryddere til snerydning af udendørsarealer. Særligt ved større arealer såsom parkeringspladser, så er en snerydder godt givet ud.

Om du skal gå efter en elektrisk sneslynge eller sneslynge med benzinmotor afhænger desuden af hvor stort et område, der skal ryddes - og hvor store snemængder der skal fjernes. Den elektriske sneslynge er fordelagtig at bruge på mindre områder, såsom fortove og stier, da de elektriske modeller er lettere at navigere med. I annoncerne finder du også sneslynger fra anerkendte mærker som Husqvarna, Honda og Toro.

1-trins eller 2-trins sneslynge

I vores sortiment af fabriksnye og brugte sneslynger finder du 1-trins og 2-trins sneslynger. Der er forskel på de to typer sneslynger, så du skal vurdere hvilken af disse, der passer bedst til formålet.

1-trins modellerne er simple og processen foregår gennem et såkaldt sneglebor, der opsamler sneen, og derefter slynges det ud af udkastet. Dermed er modellen typisk også billigere - og ses for det meste med elektrisk motor. Det gør dem ideelle til brug ved mindre områder såsom indkørsler, små stier og fortove.

2-trins modellen er designet med henblik på det hårdere og mere krævende snerydningsarbejde - så her giver det god mening, at der skal en kraftigere benzinmotor til. 2-trins sneslyngen tager i første trin sneen ind og bliver ved andet trin blæst ud fra sneudkastet. 2-trins sneslyngen kan typisk også tage større dybder af sne. Desuden er denne form for 2-trins sneslynge også et godt valg, hvis man skal håndtere våd sne, samt sne med isdannelser. Ved større områder og større mængder sne skal du helst gå efter en sneslynge, der er så bred som mulig.

Køb brugt og fabriksny sneslynge i dag

Vi har gjort det let for dig at finde den perfekte sneslynge. Du kan benytte dig af vores filtre, så du lettere kan spore dig ind på dine behov. Det kan være stand, årgang, mærker og modeller samt prisklasser.

Klik ind på de enkelte produkter og læs meget mere om produktspecifikationer og de mange, smarte, indbyggede funktioner hver sneslynge har. Her kan du også læse mere om forhandleren samt se billederne af produkterne.

Du kan sagtens finde en billig snerydningsmaskine, som passer ind i budgettet, og som effektiviserer snerydningsarbejdet. Så er du altid klædt godt på til de hårdeste vintre.

Find andre landbrugsmaskiner og vinterredskaber hos Maskinbladet

Der er altså rig mulighed for at finde en praktisk sneslynge i vores mange annoncer her på siden. Men du kan også sagtens finde et stort udvalg af andre Have/park-maskiner og andre vinterredskaber og hjælpemidler til snerydning - såsom en snefræser eller saltspreder.

reklame