Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Pöttinger til salg

Find massevis af forskellige maskiner fra Pöttinger i vores mange salgsannoncer her hos Maskinbladet.

Pöttinger er en østrigsk familieejet specialist inden for græsarealer, jordbearbejdning og sånings-teknologi. I næsten 150 år har Pöttinger arbejdet for et vellykket landbrug, og de fremstiller maskiner til jordbearbejdning (plove, roterende harver, kultivatorer, såmaskiner) og græsarealer (slåmaskiner, høvendere, rive, læssevogne og rundballepressere). Inden for netop læssevogne indtager Pöttinger en førende position på verdensmarkedet.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 958

Bredt udvalg af annoncer med Pöttinger maskiner til salg

Uanset hvilken type maskine fra Pöttinger du mangler, kan du med stor sandsynlighed finde den i vores brede udvalg af annoncer. Vi har nemlig både annoncer fra ind- og udland, så der er mere at vælge imellem, og så du har større chance for at finde akkurat, hvad du søger.

Hvis du gerne vil indsnævre din søgning en smule, kan du benytte dig af vores forskellige filtreringsmuligheder. Her kan du bl.a. filtrere efter årgang, pris eller modelnavn, så du kan få vist udelukkende de annoncer, der er relevante for dine behov.

Husk dog også, at udover de mange salgsannoncer med landbrugsmaskiner fra Pöttinger, har vi også annoncer med maskiner fra andre store og anerkendte mærker som Steyr, John Deere og Kverneland.

Køb Pöttinger brugt og spar penge

Hvis gerne vil lave en ekstra god handel, anbefaler vi, at du udforsker de mange salgsannoncer med brugte Pöttinger maskiner. Her kan du spare penge i forhold til at købe fra ny, men kvaliteten er stadig helt i top.

Faktisk er det sjældent, at ens behov dikterer, at man behøver en helt ny maskine. Derfor kan det være en rigtig god idé at kigge efter brugte Pöttinger maskiner, som helt sikkert vil kunne løse de opgaver, som du vil stille dem overfor. Udover at løse opgaverne på hæderlig manér, vil du så også have en sparet en stor pose penge.

Nogle gange er det dog nødvendigt med en fabriksny maskine, og derfor kan du selvfølgelig også finde disse blandt vores mange annoncer. Uanset hvad du foretrækker eller skal bruge, kan du finde det her hos Maskinbladet.

Her er en masse maskiner i forskellig brugsstand. De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

reklame