Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Kongskilde til salg

Find din nye landbrugsmaskine blandt vores mange annoncer med Kongskilde til salg.

Kongskilde er en stolt, dansk virksomhed med en stor historik. De to driftige mænd Mogens Petersen og Hans Tyndeskov startede fremstillingen af landbrugsmaskiner helt tilbage i 1949, hvor de optog lån i deres respektive livsforsikringer for at finansiere den tidlige produktion. Siden dengang har Kongskilde etableret sig som et anerkendt brand i branchen, og deres maskineri er altid garant for høj kvalitet.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 460

Annoncer med Kongskilde til salg

Du kan altid finde massevis af annoncer med maskiner fra Kongskilde til salg hos Maskinbladet. Vi har indsamlet salgsannoncer fra både ind- og udland, så du har mest muligt at vælge imellem.

Blandt annoncerne finder du mange forskellige typer af landbrugsmaskiner, og vi håber derfor også, at du kan finde nøjagtigt, hvad du søger.

For at indsnævre din søgning kan du bruge vores forskellige filtre. Her kan du bl.a. filtrere efter pris, årgang eller modelnavn, så du kun får vist de annoncer, som er relevante for dig.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Steyr, Pöttinger og Kverneland.

Kongskildes historie

To unge kolleger besluttede at starte en virksomhed for sig selv. Det var Mogens Petersen og Hans Tyndeskov. De var i besiddelse af henholdsvis en teknisk og en administrativ uddannelse, og det skulle siden vise sig, at viden, flid, talent og personlighed, var en fantastisk god kombination.

De to stiftere kendte hinanden særdeles godt – både som kolleger og privat. Samhørigheden blev ikke mindre, da Hans giftede sig med en søster til Mogens. Fra starten havde Mogens tegnet en kornblæser, der mekaniserede arbejdet med at bære kornsækkene fra maskinstationernes omrejsende tærskeværker. Det var før mejetærskernes indtog.

De to unge fabrikanter lejede en lille bygning fra et nedlagt cementstøberi. Bygningen ligger stadig ved Sorø som en del af Kongskildes store bygningskompleks. Kornblæseren blev afprøvet på nabogården – den virkede efter hensigten, og blev solgt til en lokal gårdejer. De næste 3 kornblæsere blev også solgt på egnen.

Sådan startede Kongskilde. Herefter fulgte de første årtier med en forrygende udviklingshistorie med nye produkter, ansættelser og tilbygninger hvert år. Der blev også hurtigt etableret en eksport, der har skabt en usædvanlig international tradition.

Kongskilde har også gennem tiderne haft svære perioder, atter afløst af positive perioder. Det, der startede i Lynge Eskildstrup ved Sorø, har vist sig at være sund og livskraftig buket med kraft til mange smukke blomster endnu.

reklame