Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

John Deere til salg

Find din nye landbrugsmaskine fra John Deere her blandt vores mange annoncer.

John Deere er den største amerikanske producent af landbrugsmaskiner og industrielt udstyr, og når du køber en maskine fra John Deere, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. John Deere er mest kendt for deres traktorer, men du kan også finde andre solide landbrugsmaskiner fra den amerikanske virksomhed i vores udvalg.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 5317

Stort udvalg af maskineri fra John Deere

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde en masse landbrugsmaskiner fra John Deere i vores mange annoncer. Når du går gennem de mange annoncer, vil du hurtigt se, at uanset hvor i landet du befinder dig, er der ikke langt hen til den nærmeste John Deere maskine til salg. Men Danmark er ikke det eneste land, hvorfra du kan finde salgsannoncer med John Deere hos Maskinbladet. For herinde er der faktisk salgsannoncer fra hele Europa, hvilket giver dig større sandsynlighed for at finde akkurat den John Deere maskine, du leder efter.

I annoncerne vil du nok se fleste John Deere traktorer, som er den type maskine, John Deere er mest kendt for, men du kan også finde maskiner som f.eks. mejetærskere eller vertikalskærere.

Vi har samtidig en masse forskellige filtre, du kan bruge, så du kan indsnævre din søgning efter dine behov. Du kan eksempelvis filtrere efter pris, årgang og modelnavn.

På den måde skulle det gerne være nemmest muligt for dig at finde lige akkurat den maskine fra John Deere, som du går og leder efter. Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Fendt, Massey Ferguson og New Holland.

Køb en brugt John Deere og spar penge

Hvis leder efter en landbrugsmaskine fra John Deere, kan det være værd at overveje, om man skal gå efter en brugt model. Det er sjældent at ens behov er så store, at maskinen skal være fabriksny, og hvis man køber brugt, kan man altså spare en del.

Mange af annoncerne her på siden er faktisk også brugte maskiner, som ikke er blevet brugt specielt meget.

De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Om John Deere

Virksomheden stammer fra 1836, da John Deere opfandt den første stålplov, der kunne arbejde med den amerikanske præriejord uden tilstopning. Året efter etablerede Deere en virksomhed til fremstilling og markedsføring af ploven, Deere & Company, i 1868.

Det blev i 1958 til John Deere – Delaware Company; det antog det nuværende firmanavn senere samme år efter fusion med de ældre Deere & Company og dets datterselskaber. Siden begyndelsen har Deere & Company været vidne til fem generationer af Deere-familielederskab.

Nyere historie

Generelt var 1960'erne og 70'erne en periode med hurtigere teknologisk ændring indenfor landbruget, dmed fokus på større stordriftsfordele for at sikre rentabiliteten. Denne tendens havde stor indflydelse på Deere & Company og blev afspejlet af en tilsvarende vækst i virksomhedens forretning, da den i stigende grad fokuserede på fremstilling af landbrugsudstyr beregnet til ekspanderende virksomheder - gigantiske traktorer, pressere og såmaskiner og høstmaskiner.

For imidlertid at opretholde produktionen af ​​en bred vifte af landbrugsprodukter til små og mellemstore operationer, samtidig med at de reagerede på efterspørgsel mod større maskiner, blev Deere & Company en væsentlig forudsætter for det "fleksible produktions"-system. Under dette system opførte Deere i 1981 en fabrik i Iowa, der kostede over 1,5 milliarder dollars, der gjorde omfattende brug af computere og robotter og dermed gjorde det muligt for virksomheden at køre adskillige små samlebånd samtidig for forskellige produkter og skabe et overskud, selv ved lave outputniveauer.

Stort set som et resultat af denne strategi blev Deere & Company den største amerikanske producent af landbrugsudstyr i slutningen af ​​det 20. århundrede.

John Deere i dag

Ud over at fremstille landbrugsmaskiner, producerer John Deere-anlæg i USA, Canada, Vesteuropa, Argentina og Sydafrika industrielt udstyr såsom gaffeltrucks, bulldozere og industritraktorer, såvel som forbrugsvarer som motorsave og græspleje udstyr.

breaking
reklame