Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Fendt

It's Fendt.

Fendt er ikke kun et navn, Fendt er en livsstil. Med Fendt traktorer og høstmaskiner opnår landmanden sit mål hurtigere og med et højere afkast. Vi arbejder konstant på at opfylde vores kunders høje behov, endda at overgå dem, og føre dem til succes der, hvor det hele begynder: på grænsefladen mellem himmel og jord, hvor natur og landbrugsmæssig know-how mødes. Her nyder Fendt piloten direkte gavn af de effektive teknologier til optimering af økonomien – rentabelt og bæredygtigt – til produktion af basale nærings- og foderstoffer, naturlige råstoffer og energi.

Få mere at vide om Fendt


En vision er realitet

At køre Fendt er mere end bare at køre traktor. Det er oplevelsen af lethed, selv ved det tungeste arbejde. For med Fendt Vario transmissionen kører du trinløst og med høj ydelse, fra den mindste smalsporstraktor til den største traktor, fra Fendt 200 Vario op til Fendt 1000 Vario. Lige siden den første dieseltraktor har Fendt sat standarden, når det gælder effektivitet og køreglæde på landbrugsmaskiner. 

Siden 1997 har mærket Fendt været ejet af AGCO. Fendt er ikke længere blot traktorproducent men en landbrugsteknisk virksomhed med et full-line-program. Hvad udmærker Fendt inden for AGCO-koncernen? Kravet om at udvikle de bedste løsninger og levere den bedste kvalitet.


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer