Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Savværk til salg

Find et brugt savværk til salg i vores mange annoncer lige her hos Maskinbladet. Et mobilt savværk er et essentielt redskab til skæring af træ til eksempelvis planker eller tømmer, og vores platform giver dig adgang til brugte savværk til konkurrencedygtige priser. Udforsk de mange annoncer og find det rette savværk til dit behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Timer:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 13 resultater

Opdag massevis af annoncer med brugte savværk til salg

Er du på udkig efter brugte savværk til salg til en god pris? Maskinbladet er din online markedsplads, hvor du altid kan forvente at finde et stort udvalg af brugte savværk til salg. Vi har en masse salgsannoncer fra både ind- og udland, så der er altid en masse savværk at vælge imellem. Gå på opdagelse i vores mange annoncer og find præcis det mobile savværk, du leder efter.

Hvis du vil præcisere din søgning yderligere, kan du bruge vores filtreringsmuligheder til netop dette. Det giver dig mulighed for at vælge mellem alle typer savværk, baseret på dit behov. Du kan eksempelvis finde både båndsavværk med elmotor og mobile savværk og samtidig indsnævre dine valg baseret på for eksempel pris og årgang.

Ved at bruge filtrene kan du altså gøre din søgning endnu mere effektiv og præcis, så du kun får vist netop de salgsannoncer, som er relevante for dig.

Køb et brugt savværk og lav en god handel

Kan du godt lide at lave en god handel? Så skal du kigge blandt vores mange salgsannoncer med brugte savværk til salg.

Med et mobilt savværk købt brugt får du nemlig uhørt god værdi for pengene. For selvom de er brugte, vil de stadig være af rigtig god kvalitet og kunne udføre et godt stykke arbejde, uanset formålet. Prisen vil omvendt være en hel del lavere, end hvis du skulle købe et nyt savværk direkte fra fabrikken. Der kan altså være gode penge at spare ved at købe et brugt savværk her på siden.

Skal du have skåret træ til beklædning, tømmer eller måske til plankeværk? Uanset omfanget af din opgave, så vil et brugt savværk være en yderst behjælpelig løsning. Gå på opdagelse i vores mange salgsannoncer med brugte savværk og find det perfekte savværk, der passer til din næste opgave.

Find andre have/park-maskiner

Udover brugte savværk har vi også en masse andre have/park-maskiner her hos Maskinbladet. Du kan bl.a. finde en ny UTV eller golfmaskine. Så udforsk vores mange annoncer, hvor du næsten altid kan finde akkurat, hvad du søger.reklame