Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

Kyndestoft Maskinfabrik

Kyndestoft Maskinfabrik startede i 1975 med produktion af hydrauliske hegnsklippere (48 års erfaring) Og råder i dag over 4600 m2 produktions- og lagerfaciliteter i Sevel i Midt Jylland. I 1984 opfandt vi Kyndestoft Air-sprayer, der med sit specielle vakuum system suger kemien ned i afgrøderne og afsætter dermed, et betydelig støre mængde kemi på afgrøden, alt imens spildet på den sorte jord ned sættes med 30-40%. Der opnås iflg. forsøgene betydelige kemibesparelse. 

Kyndestoft Air-sprayer er solgt i over 1250 eksemklarere og kan efter monteres på de fleste sprøjter. I 1986 udvidede vi vores produktsortiment med udstyr til udbringning af flydende gødning. Vi mente at der lagde nogle spændende fremtidsperspektiver i mulighederne for, og besparelsen ved placering af flydende gødning. Senere hen begyndte man også at bruge vore solide gødningsvogne til alm sprøjtning med kemikalier.

Trailersprøjterne har tankapacitet på henholdsvis 8400 L samt 12000 L med selvstyrende hydraulisk fjedrene bogie montering, Bombredder fra 24-36 m. Ligeledes producerer og markedsfører vi et komplet program bestående af vandings vogne, væske- og saltspredere fra 50 til 11000 liter, for flydende salt til glatførebekæmpelse, idet spredning af salt i væskeform anvendes mere og mere i Danmark og i udlandet, og giver nemt en saltbesparelse. på 80%, Royal Green – golf, have og park sprøjter til sprøjtning og udbringning af flydende gødning. 

Kyndestoft Maskinfabrik bygger her på mange års erfaring med flydende gødning, (38 år) anvendes således også til andre opgaver, som Bio kul sprøjtning, præcisionsudbringning, mobilt vaskeanlæg, nedkøling, støvbinding, brandbekæmpelse mm Den store anvendelsesbrede sikrer høj rentabilitet. Flere komponenter af systemet er patenteret og/eller patentanmeldt.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter