Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Kom og del dine erfaringer som mælkeproducent

11. mar. | Indrykket af SAGRO I/S

Vil du som mælkeproducent fortælle om din hverdag, din succes eller dine udfordringer og samtidig lytte til gode råd og oplevelser fra gode kolleger?

Del artiklen:

Vil du som mælkeproducent fortælle om din hverdag, din succes eller dine udfordringer og samtidig lytte til gode råd og oplevelser fra gode kolleger?

Så er SAGROs ERFA-gruppe lige stedet for dig.

Gruppen gik i luften sidste år, og der blev afviklet seks møder med deltagelse af de fem medlemmer og tovholder Jesper Gejl Kristensen, der er kvægrådgiver ved SAGRO.

-Konceptet er, at vi tager rundt og besøger medlemmernes egne bedrifter og kigger nærmere på ting som fodringsøkonomi, produktionen og nøgletal, og så giver de andre medlemmer deres vurdering og tanker til mulige forbedringer med mere, fortæller Jesper Gejl Kristensen.

Et konkret udbytte af et møde i ERFA-gruppen har været, at en landmand ændrede sine planer for indretning i forbindelse med byggeri, fortæller Jesper Gejl Kristensen.

ERFA-gruppen har ligget lidt i dvale hen over vinteren, men nu skal den gerne op at køre igen.

-Vi vil meget gerne have et par stykker mere med, så vi ideelt kommer op på otte medlemmer, og vi vil også meget i gang, inden der bliver alt for travlt med arbejdet i marken. Så jeg håber, der sidder nogen derude, som kunne tænke sig at deltage og få set på deres forretning med friske øjne og få ny inspiration fra dygtige kolleger, siger Jesper Gejl Kristensen.

Han understreger, at SAGRO kun er tovholder på projektet.

-Det er medlemmerne selv, der driver gruppen og bestemmer indholdet, men SAGRO har så mange eksperter, som vi gerne sætter i spil, hvis medlemmerne ønsker et specielt emne belyst, siger Jesper Gejl Kristensen.

ERFA-gruppen er som udgangspunkt åben for alle, men medlemmerne skal helst opfylde ét eller flere af kriterierne herunder.

  • En bedriftsstørrelse på mellem 300 og 800 køer.
  • Ejerleder eller medejer, som er med i driften.
  • Mellem 30 og 60 år.
  • Etableret i erhvervet i mindst et par år.

Har du lyst til at høre mere eller være med i ERFA-gruppen, hvor medlemmerne deler erfaringer og viden, så kontakt Jesper Gejl Kristensen på jgk@sagro.dk eller telefon 2134 4809.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter