Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

Vogelsang A/S

Vogelsang Danmark er en del af den tyske koncern Vogelsang, som er en ingeniørvirksomhed, der leverer teknologiske løsninger til en bred vifte af industrier. Vores ekspertise omfatter landbrug, biogas- og rensningsanlæg, industri samt transportsektoren. 

Inden for transportsektoren omfatter vores løsninger systemer, der er designet til at forsyne tog og busser med nødvendige væsker som drikkevand og skyllevand. Vi tilbyder også tømningsanlæg til effektiv spildevandshåndtering for både i vores lystbådehavne.

I landbruget er der behov for effektiv jordbearbejdning og Vogelsang tilbyder et bredt sortiment inden for forskellige udbringningsteknikker, der tager højde for de forskellige forhold, som landmænd arbejder under.

Vores engagement i biogasområdet inkluderer levering af avancerede indføringssystemer til fast biomasse. Desuden har vores tyske moderselskab introduceret rotationspumpeprincippet og rotationspumpen samt den seneste innovation - en justerbar excentersnekkepumpe.

»At vi er blevet kåret som ”Innovation Leader” i Tyskland fire år i streg viser, at vi er en virksomhed med stærke kompetencer inden for udvikling af nye maskiner og teknologier og at det sker med udgangspunkt i vores kunders behov er kun en selvfølge« siger direktør Niels Agerbo.  Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter