Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

Valtra

PÅLIDELIGE TRAKTORER

Valtra er en pioner inden for at udvikle og skræddersy brugervenlige traktorløsninger til en bred vifte af arbejdsområder. Vores mission er at hjælpe vores kunders virksomheder med at vokse ved at maksimere deres afkast. Vores traktorer er den mest alsidige traktor og kan dække en bred vifte af arbejdsopgaver. Når du vælger Valtra, får du altså ikke bare en traktor der kan løse én arbejdsopgave, men en traktor der kan løse en bred vifte af arbejdsopgaver. 

Valtra-traktorer og deres serviceydelser er anerkendt som værende pålidelige, alsidige, holdbare og måske vigtigst af alt, så har Valtra nordiske rødder. Valtra er fremstillet til at modstå de hårdeste klimaer, og til at levere det højeste niveau af ydeevne under de hårdeste arbejdsforhold.

Nutidens Valtra-traktorer kombinerer arven fra finske Valmet og svenske Volvo BM. Forløberen for alle Valtra-traktorer blev afsløret for over hundrede år siden i 1913, da Munktell lancerede 30-40-modellen. Virksomhedens rødder strækker sig tilbage til 1832 i Sverige og 1951 i Finland.

Valtra-fabrikken, i Suolahti, i Finland er blevet moderniseret og udvidet med blandt andet transmissionsfabrikken, nyt maleranlæg og meget mere. Vælger du en specialløsning til din nye traktor, så kommer den et smut forbi vores Unlimited Studio, som udelukkende står for ombygninger af skræddersyede løsninger.

Læs meget mere om Valtra på vores hjemmeside www.valtra.dkUdvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter