Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Deutz-Fahr til salg

Find din nye landbrugsmaskine fra Deutz-Fahr blandt vores mange annoncer fra ind- og udland.

Deutz-Fahr er en gammel og anerkendt tysk landbrugsmaskine-fabrikant, der bl.a. er kendt for deres sublime driftssikkerhed. Derudover tilbyder Deutz-Fahr et komplet sortiment med moderne stil, høj komfort, moderne kraftfulde motorer og fremadstormende funktioner.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1374

Tonsvis af annoncer med Deutz-Fahr til salg

Hos Maskinbladet kan du altid finde en masse annoncer med Deutz-Fahr til salg.

Vi bestræber os på konstant at tilbyde et væld af muligheder, hvorfor vi også viser annoncer fra både danske og andre europæiske forhandlere. På den led bliver det forhåbentligt nemmere for dig at finde akkurat den maskine fra Deutz-Fahr, som du står og mangler.

Hvis vores mange valgmuligheder kan virke uoverskuelige ved første indtryk, så frygt ej. Du kan bruge vores forskellige filtreringsmuligheder, så du kun bliver vist de maskiner, der er relevante for dig. Du kan bl.a. filtrere efter pris, årgang og modelnavn, ligesom du kan vælge, om du udelukkende vil have vist danske annoncer, eller om du også gerne vil have de andre med.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Claas, Fendt og New Holland.

Få en brugt Deutz-Fahr til en skarp pris

Hvis du gerne vil have super god kvalitet, men stadig er på jagt efter at spare lidt penge, kan du overveje at købe en brugt maskine fra Deutz-Fahr. Mange af de brugte maskiner i annoncerne er stadig i super god kvalitet, men til en lavere pris end fabriksnye varianter.

Og sjældent er dagligdags-opgaverne så vanskelige, at en solid, brugt Deutz-Fahr ikke vil kunne klare ærterne for dig.

Uanset hvad du foretrækker, kan du finde en masse maskiner i forskellig brugsstand her blandt vores mange annoncer. De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Om Deutz-Fahr

Deutz-traktoren sporer sin historie til Nicolaus August Otto, der grundlagde Motorenfabrik NA Otto & Cie.I 1864 blev det Klöckner-Humboldt-Deutz AG (KHD), og kort efter opfandt han og Eugene Langen den første fire-takters gnist-forbrændingsmotor. De tidlige motorer blev brugt som hestetrukne generatorer til kraft-tærskere og høballe-pressere.

Dens første masseproducerede traktor - DEUTZ MTH 222 - blev lanceret i 1927. Og i 1936 afslørede de DEUTZ 11-serien og bragte landbrugs-mekanisering inden for rækkevidde af små gårde for første gang. Under 2. verdenskrig konverterede Deutz Company vandkølede motorer til luftkølede motorer for bedre pålidelighed for militært udstyr, og den luftkølede motor forblev deres kendetegn indtil 1990'erne.

Klöckner-Humboldt-Deutz AG bliver til Deutz-Fahr

I 1968, efter at Klockner-Humboldt-Deutz AG (KHD) koncernen erhvervede FAHR, en førende landbrugsudstyrs-virksomhed, blev de brandet som Deutz-Fahr. Deutz-Fahr's ekspertise har også en lang og specialiseret historie inden for fremstilling af høstmaskiner. Fahr præsenterede sin første selvkørende mejetærsker i 1952.

Deutz-Fahr i dag

Deutz-Fahr er fortsat med at udmærke sig i kvalitet og innovationer siden da med utallige andre bidrag, såsom den første "klare udsigt" -traktor, panorama-kabiner, markedets første ophængte foraksel og en spil-skiftende teknologisk innovation i 2001 med Agrotron TTV, dets første traktor med en kontinuerlig variabel transmission.

Mange år er gået siden lanceringen af de første masseproducerede traktorer. Men selv i dag fyrer Deutz-Fahr -navnet stadig fantasien hos landmænd over hele verden.

Målet for Deutz-Fahr er at forsyne landmænd og entreprenører med avancerede landbrugsmaskiner, der letter arbejdet og maksimerer produktiviteten. Mærket tilbyder et komplet sortiment med moderne stil, høj komfort, moderne kraftfulde motorer og fremadstormende funktioner.

reklame