Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Amazone til salg

Find landbrugsmaskiner til salg fra den tyske producent Amazon i vores mange salgsannoncer.

AMAZONE H. Dreyer GmbH & Co. KG (også kendt som: Amazone) er en tysk producent af landbrugsmaskiner og kommunale maskiner. Virksomhedens hovedkvarter og hovedanlæg blev grundlagt i 1883 af Heinrich Dreyer og er beliggende i Hasbergen-Gaste nær Osnabrück.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1056

Bunkevis af annoncer med Amazone maskiner til salg

Hvis du leder efter en landbrugsmaskine fra Amazone, er du landet det helt rigtige sted. Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde bunkevis af forskellige salgsannoncer, hvori din næste Amazone maskine forhåbentlig gemmer sig.

For at kunne præsentere det bredest mulige udvalg og dermed give dig mere at vælge imellem har vi både salgsannoncer fra Danmark og andre europæiske lande.

Selvom der er mange annoncer, kan du heldigvis nemt og effektivt filtrere din søgning, så du kun får vist relevante resultater. Du kan bl.a. filtrere efter pris, årgang eller modelnavn.

Husk også, at vi har landbrugsmaskiner fra andre store og anerkendte mærker som Steyr, Pöttinger og Kverneland.

Køb en brugt Amazone og spar penge

Hvis du gerne vil lave årets handel, bør du overveje at gå efter en brugt Amazone. Når du køber en brugt Amazone, sparer du først og fremmest lidt penge, men du får stadig en fuldt funktionsdygtig maskine, som sagtens kan håndtere mange af de opgaver, den vil blive stillet overfor.

Ofte vil en fabriksny variant være for dyr i forhold til, hvor god og funktionsdygtig en brugt Amazone kan være.

Men uanset hvad du foretrækker eller skal bruge, kan du finde det her hos Maskinbladet. Her er en masse maskiner i forskellig brugsstand. De kommer selvfølgelig i forskellige prislejer, men ofte kan du altså lave en rigtig god handel, hvor du får meget kvalitet til en super god pris.

Amazones tidlige historie

De første maskiner, der blev sat i produktion, var kornrensnings-maskiner, senere plovkultivatorer, kartoffelsorterere og i 1915 blev den første gødningsspreder markedsført.

Tidligt begyndte Dreyer at eksportere sine maskiner; i 1906 blev de første kornrensnings-maskiner solgt i Valparaíso, Chile. I 1942 blev de første kartoffelhøstere introduceret på markedet, og i 1949 blev såmaskiner og 1959, en gødningsspreder ligeledes introduceret.

I 1960'erne var ZA-gødningssprederne med to skiver og D4 såmaskiner meget succesrige, hvilket hjalp Amazone med at nå markedslederskabet på dette tidspunkt. I 1967 udvikledes det første Amazone-fremstillede PTO-drevne jordbearbejdnings-udstyr Harve- og rotorkultivatoren blev også inkluderet i produktsortimentet. Senere, efter den tyske genforening, blev en række passive jordbearbejdningsmaskiner tilføjet markedet.

I nyere tid

I 2009 blev åbningen af ​​en udvidelse af det centrale reservedelslager i Hasbergen, der fordoblet arbejdsgangs-kapaciteten for levering af reservedele fra Amazone. Samme år overtog Amazone et nyt produktionssted til produktion af store såmaskiner i Hude og begyndte med deres produktionssted i Leeden nær Tecklenburg med produktion af selvkørende sprøjter, Pantera.

Derudover blev BoniRob, en autonom robot til den individuelle plantebaserede eksperimentelle forskning, præsenteret, der blev udviklet i samarbejde med University of Applied Sciences Osnabrück, Robert Bosch GmbH samt andre partnere.

I januar 2010 blev der åbnet en ny testhal til gødningsspreder i Hasbergen-Gaste. Dette har gjort det muligt for virksomheden at gennemføre gødningssprednings-test med en arbejdsbredde på op til 72 meter (ca. 235 fod) samt at undersøge nye typer gødning med hensyn til deres masse og spredningsegenskaber.

Disse oplysninger kan derefter hurtigt tilføjes til Amazone-gødningsdatabasen, så når kunderne spørger, hvordan deres maskine skal indstilles, er svaret let at få. Denne testhal er avanceret og en unik egenskab for et mellemstort firma; ingen anden producent har en sådan bygning.

I februar 2011 solgte Amazone lagerteknologidivisionen til et nyoprettet selskab.

Amazone i dag

I øjeblikket producerer Amazone en bred vifte af produkter, herunder gødningsspredere, sprøjter, såmaskiner, jordbearbejdningsmaskiner og mere. Logoet er en Amazon-kvinde, der kører på en hest. Landbrugsmaskiner bruger et orange logo, og maskinerne er grøn og orange. Den kommunale maskine bruger et grønt logo, og maskinen er solbrun med grøn.

reklame