Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Pladevibrator til salg

Find pladevibratorer til salg i vores mange annoncer lige her hos Maskinbladet.

Pladevibratoren er et fantastisk redskab - Eksempelvis når du skal lægge fliser i enten indkørsel eller have. Her sikrer pladevibratoren altså et jævnt underlag, der ikke skrider, så resultatet bliver helt perfekt.

Så mangler du en ny pladevibrator, kan du udforske vores mange annoncer, hvori du kan finde nye og brugte pladevibratorer til salg.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 99

Stakkevis af annoncer med pladevibratorer til salg

Hos Maskinbladet kan du altid regne med at finde en masse pladevibratorer til salg. Vi har et stort udvalg af annoncer fra hele landet, og det store udvalg gør forhåbentligt, at du kan finde akkurat, hvad du søger.

Vil du gerne gøre din søgning endnu præcis og specifik, kan du bruge vores forskellige filtre til netop dette. Her kan du bl.a. filtrere efter brugsstand, pris og årgang. På den måde kan du altså sørge for, at du kun får vist de annoncer, som er relevante i forhold til det, som du netop du søger.

Køb en brugt pladevibrator og spar penge

En brugt pladevibrator kan være svaret for dig, som gerne vil spare lidt penge, men som stadig gerne vil have god kvalitet. Men en brugt pladevibrator får man nemlig rigtig meget smæk for skillingen.

For selvom de ganske vist er brugte, er de stadig af rigtig god kvalitet, og kan sagtens løse opgaverne på et højt niveau. Til gengæld er prisen på en brugt pladevibrator på et helt andet niveau, end hvis du køber fra ny. Her kan du altså virkelig spare nogle penge, og lave det der hurtigt kan vise sig at blive årets handel.

Lyder det som noget for dig? Så udforsk vores mange annoncer med brugte pladevibratorer til salg. Foretrækker du en splinterny fra fabrikken, kan du selvfølgelig også finde akkurat det.

Hvad kan du bruge en pladevibrator til?

Pladevibratoren er en maskine, der jævner og komprimerer underlaget, så det er klart til gulvstøbning eller flisebelægning. Gennem vibrationer sørger den for at presse underlaget sammen, så det er jævnt, glat og perfekt forberedt til det videre arbejde.

Du kan også bruge den, hvis du skal lægge en ny fliseterrasse, eller når der skal laves ny indkørsel, hvor belægningen skal ændres.

Den er altså et særdeles smart redskab, når du skal i gang med nogle af disse ambitiøse gør-det-selv projekter.

Forskellige typer af pladevibratorer

Der findes flere forskellige typer af pladevibratorer.

Der er de mindste maskiner, som kun kan bevæge sig fremad med en hastighed på omkring 10-20 meter per minut. Så findes der maskiner i den mere professionelle klasse, som kan klare tungere opgaver, samt bevæge sig både forlæns og baglæns. Der findes også mere specielle varianter, som f.eks. kan være udstyret med en vandtank, så man også kan bruge pladevibratoren til mindre reparationer af asfalt.

Hvilken størrelse pladevibrator skal du bruge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse pladevibrator du skal bruge, er vi klar med en tommelfingerregel: Jo tungere trafik der skal være oven på det givne underlag, jo stærkere (og større) skal pladevibratoren være.

Komprimeringsevnen angives i pladevibratorens slagkraft, som kan svinge fra 50-60 kg. og op til over 500 kg.

Til privat brug er de mindre vægtklasser oftest helt fine, mens man typisk skal op i en større vægtklasse, når pladevibratoren skal bruges professionelt - eksempelvis ved asfaltering af veje.

Pladevibratorer og sikkerhed

Uanset om man skal bruge en pladevibrator i privaten eller om den skal bruges professionelt, skal man altid være opmærksom på sikkerheden. Der er nemlig flere vigtige faktorer, som man skal være opmærksom på og tage højde for.

Dels er der lyden. En pladevibrator støjer rigtig meget, og derfor er det vigtigt at passe på sin hørelse. Passer du ikke på, kan du få varige høreskader, hvis du bruger maskinen i længere tid. Derfor bør du altid have høreværn på, når du arbejder med en pladevibrator.

Et andet aspekt er de vibrationer, maskinen naturligt kommer med. Disse skal man også være opmærksomme på. For bruger man maskinen i for lang tid ad gangen, kan disse vibrationer være med til at udvikle sygdommen ‘hvide fingre’. En sygdom som kendetegnes ved kolde og blege fingre, som har nedsat bevægelighed, og som der er smerter i. Derfor anbefales det, at man maksimalt arbejder med en pladevibrator i to timer ad gangen.

Husk også, at motoren altså kan blive ganske varm under brug, og derfor skal man altså passe på med at røre den under brug og lige efter brug.

Pladevibratorer er også ganske tunge maskiner, og derfor er det vigtigt at løfte dem på en ordentlig måde, så man ikke ødelægger sin ryg. Heldigvis er de alle udstyret med en slags løftekrog, som gør det en smule nemmere at rykke rundt på maskinen.

Sådan vedligeholder du din pladevibrator

Det er vigtigt at huske på vedligeholdelsen af sin pladevibrator. Vibrationerne fra maskinen kan nemlig godt være med til at ryste nogle af delene på maskinen løs. Derfor bør man ofte dobbelttjekke, at alt sidder helt korrekt fastspændt.

Derudover bør man også rense motorens luftfilter på jævnlig basis. Støv, grus og sand kan nemlig nemt finde vej herind.

Find andre entreprenørmaskiner

Udover de mange fabriksnye og brugte pladevibratorer har vi også en masse andre entreprenørmaskiner til salg. I vores mange annoncer kan du bl.a. også finde gaffeltrucks og minigravere. Så udforsk vores mange annoncer, hvor du næsten altid kan finde akkurat, hvad du søger.

reklame